Monday, December 4, 2023
HemNBA76ERS Skadeuppdatering: Kommer Kelly Oubre Jr att spela ikväll mot Pacers efter...

76ERS Skadeuppdatering: Kommer Kelly Oubre Jr att spela ikväll mot Pacers efter att ha lidit nära en livshotande olycka?

Kelly Oubre Jr., en mycket eftertraktad prospekt som kommer från college, har varit i olika lag under sina sju NBA-år. När de till en början bestämde sig för att ta en paus för att fokusera om, övertygade Nurse och Morey honom att gå med i 76ers. Deras ansträngningar var inte förgäves. Tsunami Papi har varit en verklig källa till tröst för laget när han åkt på Harden-handelns elände och PJ Tucker också lämnat i dess kölvatten.

Men denna tröst kantades av en nästan livshotande olycka igår i Center City. Även om han skrevs ut efter att sjukhuspersonalen bekräftat att han inte var i fara längre, kan han göra en snabb återgång till laget?

Kommer vi att se Kelly Oubre Jr ikväll?

Det mest uppenbara svaret är nej. Trots att han återvände hem har det inte funnits någon officiell bekräftelse på hur allvarliga hans skador är. Allt vi vet är att Kelly blev påkörd av en fortkörande bil som flydde från platsen direkt efter och att han kommer att missa betydande speltid.

När han ser tillbaka på dagen då han skrev på kontraktet med Philly, var Louisiana-infödingen ganska glad. Wave Papi pratade med media efter sin avslutade affär, “I slutet av dagen när jag satte mig ner … visste jag att jag ville åka någonstans dit jag ville,” sa han. “Precis som Kansas … Det tog mig verkligen tillbaka till mina basketrötter. Du går dit du önskas och du går dit du är älskad, och jag kände att det här är rätt plats.” Det var definitivt fallet här också.

Man kan ganska mycket säga att tränaren och GM praktiskt taget jagade den studsande atleten från dag till dag. Oubre Jr. har spelat i några av topplagen, som Warriors, Hornets och Wizards, innan han flyttade till City of Brotherly Love. I vart och ett av dessa lag har han stått ut från alla med sin otroliga skicklighet.

Ta en titt på hans statistik med Hornets. Kelly hade i snitt 20 poäng och 5 returer, vilket han höll stadigt under de 48 matcherna med dem. Även med sina briljanta prestationer har han inte kunnat gå in i slutspelet sedan 2018. “Jag har varit med i ett par lag i min karriär och det här är den mest välsmorda maskinen som jag har varit i… det här laget vinner varje år. Höger? … Jag har kommit från team där de inte har något hopp, som noll hopp i hela staden. Organisationen ger sina spelare plattformen att göra det med allt runt omkring oss … och jag ska bara dra nytta av det, tillade han. Ännu en anledning till att han nickade till 76ers kontrakt.

Vad betyder Oubres frånvaro för Philly?

Denna lågsäsong var särskilt svår för Philadelphia 76ers. Vi känner alla till en av huvudorsakerna. Men ur ett spelarvärdesperspektiv lämnade deras nyckelbänkspelare – Shake Milton, Georges Niang och Jalen McDaniels för fri agentur. Att leta efter någon att fylla Niangs skor var det som ledde sexarna längs Oubres väg.

“Kelly Oubre över James Harden Any F-Ing Day”: 76ERS-fans uppskattar “Årets signering” när Tsunami Papi slår till igen

Med Kelly tillfälligt oförmögen, kommer Coach Nurse behöva vara beroende av Nicolas Batum och Paul Reed för att replikera Oubres produktion. Anses som en av NBA:s skickliga försvarare, kan fransmannen brygga problem för mindre vakter som vill få en över honom. Hans 7’1 vingspann är trots allt inget skämt. Reed ligger inte bakom Nic i vingspannet, mäter på 7’2. Han kan spela offensiv bekvämt samtidigt som han bekämpar skott från defensiven med lätthet.

Förhoppningsvis kommer detta att räcka för att laget ska hålla sig på vägen. Philly har Embiid och Tyrese Maxey att gå vidare. Därför är det bara en tidsfråga innan Tsunami Papi kan skapa vågor på banan igen. Nu vill vi önska honom ett snabbt tillfrisknande.

RELATED ARTICLES

Mest populär