Saturday, January 28, 2023
HemBasketball76ers James Harden tog en gång till brutalt våld mot LeBron James...

76ers James Harden tog en gång till brutalt våld mot LeBron James gjorde honom inte nöjd: “Vet inte vad han tänkte”

Los Angeles Lakers är desperata efter att komma tillbaka till vinnande sätt. Deras nästa utmaning är Philadelphia 76ers, som för närvarande plågsamt upplever en förlustserie på två matcher. Med LeBron James och Anthony Davis listade som troliga, kommer alla ögon att riktas mot två matchups. Den stora uppgörelsen mellan Joel Embiid och AD kommer säkerligen att få huset att falla. Dessutom kommer King och James Harden att mötas för 37:e gången.

Genom åren har James and the Beard haft några legendariska strider. Deras övertidsthriller 2015 fick alla fans ur sina platser. Houston Rockets och Cleveland Cavaliers matchade upp under Hardens come-up som en offensiv juggernaut. Houston klarade sig med nöd och näppe med en tvåpoängsvinst över Cavs. Dock kan Harden ha använt orättvisa medel för att försvaga sin rival.

Noterbart fick den trefaldige målskytten en avstängning i ett spel efter sin kamp med Akron Hammer för att ha sparkat honom. Tiden

James Harden använde våld för att stoppa LeBron James

Rockets var en dominerande sida på hemmaplan och förlorade bara 7 av sina 30 matcher innan de mötte LeBron James. Likaså ville de behålla sin löpning intakt. Harden gjorde sin del offensivt och gjorde laghöga 33 poäng den kvällen. Men när han avslutade den 18-faldiga All-Star såg han till att göra lite skada. Noterbart höjde han benet på ett oortodoxt sätt mot kungens midsektion.

DYK DYPARE

Ingenting går förbi NBA-kommissionens ögon. På samma sätt, medan Skägget vann, fick han också upphängningshammaren. Los Angeles Lakers-forwarden reagerade på spelet efter matchen och sa, “Självklart var det inte ett basketspel och uppenbarligen kommer ligan att titta på det… Jag vet inte vad han tänkte på”

LeBron James, som hade 37 poäng, 8 returer och 4 assist, verkar ha spelet i sina händer. En chans att kvittera matchen och skicka den till dubbla förlängningen. Det kom dock från den fyrafaldiga MVP:s kryptonit, frikastlinjen. Han missade ett par frikast med 4,2 sekunder kvar på klockan och säkrade vinsten för sina motståndare.

Se berättelsen – Michael Jordan till LeBron James ikoniska NBA-spelare som bar Jersey 23

Under sina karriärer har kungen vunnit 22 av sina 36 matcher. LeBron James har vunnit tre av sina fem senaste mot James Harden. Nu ska de mötas igen i en match som båda lagen vill vinna. Om både Anthony Davis och James spelar, tror du att Lakers kan hantera Philadelphia framfart? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär