Sunday, December 10, 2023
HemGolf7 år efter deras splittring, erkände Lindsey Vonn den "riktigt svåra" delen...

7 år efter deras splittring, erkände Lindsey Vonn den “riktigt svåra” delen om att dejta Tiger Woods: “Jag behövde inte dela det”

Tiger Woods drabbades hårt när hans äktenskap föll sönder 2010. Han träffade den olympiska skidlegenden Lindsey Vonn två år senare. De två tillbringade mycket tid tillsammans innan de bekräftade sitt förhållande 2013. Trots att många i både golf- och skidvärlden höll på med dem, höll inte paret. De tillkännagav sin splittring 2015.

Nästan 9 år efter att de offentligt tillkännagav sitt förhållande, öppnade Lindsey upp sig om de strider som paret hade mött.

Tiger Woods och Lindsey Vonns tid tillsammans

Tillbaka i mars 2013 tillkännagav Woods och Lindsey Vonn officiellt sitt förhållande till världen. Golfvärlden hade spekulerat i att de dejtade i många månader innan tillkännagivandet slog in. Woods skrev på sin Facebook-sida och avslöjade att de “nu dejtade”.

Vonn tillkännagav också deras förhållande på liknande sätt samma dag. De två hade träffats vid ett välgörenhetsevenemang 2012, och de slog till direkt. Men deras kärlek var inte en för historieböckerna. I maj 2015, nästan tre år efter att de började träffas, avbröt paret det.

Precis när de inledde sitt förhållande avslutade de två det med inlägg online som tillkännagav slutet. Woods skrev på sin hemsida, “Lindsey och jag har ömsesidigt beslutat att sluta dejta.” Golflegenden förklarade att de två atleterna levde “mycket hektiska liv” och det gjorde det svårt att tillbringa tid tillsammans.

Vonn öppnar upp om deras relations svårigheter

Tidigare i januari i år dök Lindsey upp på Entertainment Tonight och avslöjade problemen som hon och Tiger hade ställts inför under sina tre år tillsammans. Hon sa: “Jag tycker bara att det i allmänhet är väldigt svårt att dejta någon i allmänhetens ögon.” Vonn fortsatte med att prata om hur öppen hon var och hur hon ville dela med sig av allt. Men hon hade lärt sig att vissa saker var bäst privata. Hon sa: “De roliga stunderna som jag hade, det är också bara för mig och min partner, och jag behövde inte dela det.”

Den tidigare OS-åkaren förklarade att det inte var lätt att vara i ett offentligt förhållande. Hon sa: “Det är uppenbarligen svårt att vara i den här positionen eftersom alla vill ha en scoop och alla vill veta vad jag gör.” Olympian trodde att den offentliga granskningen hade tagit en vägtull på deras förhållande.

Det har gått över sju år sedan dess, och Lindsey sa att Woods och hon fortfarande var goda vänner. “Vi är vänner och, naturligtvis, jag är glad att han är tillbaka och frisk,” sa hon och pratade om Woods återhämtning efter hans olycka förra året.

Håller du med om att offentlig granskning kan ta en vägtull på ett förhållande? Eller tror du att det bara inte var meningen? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär