Thursday, November 30, 2023
HemNBA6'2 Stephen Curry kastar "Too Little" Jab mot en fot högre Chet...

6’2 Stephen Curry kastar “Too Little” Jab mot en fot högre Chet Holmgren

Stephen Curry gjorde sin mycket efterlängtade retur ikväll mot Oklahoma City Thunder. Han hade varit borta i två matcher på grund av en knäskada. Stephs återkomst har gett Warriors-fansen en glimt av hopp, eftersom han har varit deras bästa spelare under hela säsongen. Före skadan hade Steph i snitt 30,7 poäng per match.

När han återvände skapade Steph rubrikerna tidigt i spelet när 6’2-vakten kastade “Too Little”-stöten mot den flerfotliga OKC-rookien Chet Holmgren.

Stephen Curry hånar Chet Holmgren med “Too Little”-firandet

Stephen Curry är tillbaka och han har roligt. Stephs lagkamrat Dario Saric slog Chet Holmgren till korgen med ett jämnt snurrdrag under den andra kvarten när han gick head-to-head mot OKC Thunder. Steph, som satt på bänken, blev hypad och träffade 7’2-rookien med “för lite”-firandet. Det var en rolig reaktion från Warriors-legenden, med tanke på att Chet är en fot längre än honom.

Det är inte första gången Steph tar över Chet Holmgren. Under deras senaste turneringsmöte under säsongen, slog den 4-faldiga mästaren en galen högbågsvinnande layup över 7’2-rookien i en spännande avslutning. Steph var tvungen att justera sitt skott eftersom Chet var redo att blockera det, vilket ledde till en galen spelvinnare från kocken.

Golden State Warriors behöver hela sin spellista för att lyckas

Stephen Curry och Co. är på en 5-match förlustrad. De är för närvarande rankade 10:e i Western Conference med ett förlustrekord med 6-7. En viktig orsak till deras senaste kamp har varit frånvaron av deras superstjärnor. Steph var borta i två matcher innan kvällen på grund av en knäskada. Och Draymond Green avtjänar sin 5-matchers avstängning efter hans agerande mot Rudy Gobert och Minnesota Timberwolves. Warriors började säsongen glödhet när de hade hela sin spellista friska och på banan.

Med 0 olympiska medaljer vill Stephen Curry “jaga guld” snarare än att försvara sin golfkrona på 125 000 dollar

Men deras senaste kamp har visat att även en enda saknad pjäs gör mycket skada på Warriors säsong. Även i den senaste matchen, blev Warriors blåst ut av Thunder eftersom de inte hade en konsekvent målskytt i sin line-up. Stephen Curry och Co. vill avsluta sin förlustsvit ikväll mot OKC Thunder. De har sin bästa spelare, Stephen Curry, tillbaka på banan, och det kommer att hjälpa dem att återfå formen från början av säsongen. Kan Warriors studsa tillbaka från deras senaste hemska körning?

RELATED ARTICLES

Mest populär