Thursday, November 30, 2023
HemTennis60 miljoner dollar värda Naomi Osaka, som modellerar sin karriär efter Serena...

60 miljoner dollar värda Naomi Osaka, som modellerar sin karriär efter Serena Williams, uppnår otrolig milstolpe med sin nya satsning

Naomi Osaka är beredd att ge sig ut på en ny resa och den är väldigt lik den väg som den pensionerade tennislegendaren Serena Williams utforskade tidigare i år. Med ett möte-och-hälsa-evenemang den här veckan kommer den japanska tennisstjärnan att släppa sin nya barnbok.

I ett försök att inspirera ungdomar att nå sina mål släppte Serena Williams sin bok, “The Adventures of Qai Qai”, tidigare i år. Nu släpper den japanska tennisstjärnan sin barnbok “The Way Champs Play”, i december.

Naomi Osaka följer i Serena Williams fotspår

Tennisproffset delade nyligen det inledande evenemanget för sin nya satsning på Twitter. Hon skrev, “Kan inte vänta med att fira släppet av min första barnbok “The Way Champs Play” med ett möte och hälsa på Barnes and Noble at the Grove nästa torsdag. Det ska bli väldigt roligt. Hoppas att vi ses där :)”

Kan inte vänta med att fira släppet av min första barnbok “The Way Champs Play” med ett möte och hälsa på Barnes and Noble at the Grove nästa torsdag. Det ska bli väldigt roligt. Hoppas vi ses där 🙂 köp dina biljetter här— https://t.co/VIo0tLVFwt pic.twitter.com/XJIUOSYT4h

— NaomiOsaka Naomi Osaka (@naomiosaka) 30 november 2022

Osaka sa att hon är ivrig att fira publiceringen av sin debutbok och är beredd att träffas och hälsas på Barnes & Noble i Los Angeles, Kalifornien, den 6 december. Vid evenemanget kommer den tidigare världsettan att dela ut gratis förhandsgranska kopior av hennes bok under tillfället.

DYK DYPARE

Med sin bok, som diskuterar att främja en hälsosam miljö för barn, främjar Osaka, som har varit uttalad om mental hälsa, samma sak. På samma sätt handlar den 23-faldiga Grand Slam-mästarens bok om en docka. Dockan kommer tillbaka till livet och hjälper den sjuåriga tjejen att fokusera på att allt är möjligt. Williams inspiration var hennes femåriga dotters docka.

Båda är bland de högst betalda tennisspelarna, vilket gör Sporticos topp 100-lista över de högst betalda idrottarna i idrottsvärlden. Den fyrfaldige Grand Slam-mästaren är bland de rikaste tennisspelaren i år. Hon har ett ackumulerat nettovärde på 60 miljoner dollar.

Serena Williams barnbok

Den japanska tennisstjärnan har alltid ansett den 23-faldiga Grand Slam-mästaren som sin idol på och utanför tennisbanan. Men Williams bok “The Adventure of Qai Qai” har redan skapat en egen fanbas. Efter utgivningen blev boken den nummer ett som säljer nya utgåvor på Amazon. Den amerikanske tennisspelarens make tog till hans sociala medier konto för att tacka sina fans för att de gjorde boken till en stor succé.

Båda böckerna, oavsett om det är “The Adventures of Qai Qai” eller “The way champions play”, har en sak gemensamt. Båda handlar om att barn lär sig i unga år och tror på sig själva. Osaka-fans kan dock inte vänta på att tennisspelaren ska glänsa på den helt nya arenan.

RELATED ARTICLES

Mest populär