Friday, February 3, 2023
HemSurfing60-åriga Red Hot Chili Peppers Star visar upp sin jacked kroppsbyggnad när...

60-åriga Red Hot Chili Peppers Star visar upp sin jacked kroppsbyggnad när han surfar på Hawaii

Den amerikanska sångaren och låtskrivaren, Anthony Kiedis, har gett oss några minnesvärda hitlåtar under sin karriär, som “Californication”, “Can’t Stop”, “Scar Tissue” etc. Hans signaturstil att uppträda bar överkropp har varit en stapelvara i otaliga konserter genom åren. Men Kiedis gillar att visa sin kropp från scenen också, när han njuter av en av sina favoritsysselsättningar – surfing.

Red Hot Chili Peppers-sångaren var på en strand på Hawaii alldeles nyligen. Frisk från en surfrutin och med undantag för sina Calvin Klein-shorts, bestämde sig Kiedis för att ta ut allt vid sidan av en väg. Hans kropp såg ut försedd med en mängd tatueringar, var och en bättre än den andra, och gjord med mycket ansträngning.

En marmorskuren kroppsbyggnad av Anthony Kiedis

Hans bara kropp såg ut som om den var huggen i marmor och placerad på ett museum för besökarna att se. Kiedis bestämde sig för att göra ett skådespel av honom i fredags, och hela Hawaii, på och runt stranden, förvandlades till musei åskådare som stirrade på honom. Paparazzierna hade en fantastisk tid också när de klickade på de fula bilderna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Anthony Kiedis (@anthonykiedistheswan)

Vid 60 års ålder ser Kiedis omisskännligt ut som en man i början av 30-årsåldern. Med en jacked kroppsbyggnad, platt mage, utbuktande vener och armar tonade till perfektion såg Kiedis ut som en man i sin ungdom.

DYK DYPARE

Kiedis började surfa som ett tidsfördriv mycket sent i livet. Till skillnad från de flesta som börjar ungt började Kiedis surfa vid 45 års ålder. Han sa, “Jag känner mig lyckligt lottad att jag inte började surfa förrän jag var 45 tror jag, för jag känner att jag aldrig skulle ha fått något gjort i min livet hade jag börjat surfa vid en normal ålder av tio eller när folk börjar surfa”. Kiedis har dock sedan dess varit en konsekvent surfare, och det har gått 15 år, och han gör det.

De många fördelarna med surfing och hur Kiedis blev kär i det

Som en utomhussport har surfing sina belöningar för vår fysiska hälsa. Spänningen av att vänta på den perfekta vågen, och vid dess ankomst, bara att skala ovanpå den, skapar en må-bra-faktor i våra hjärnor. Vår hjärna upplever ett flöde av en ström av kemikalier som dopamin, serotonin och endorfiner. Det ger oss en glad och tillfredsställande känsla som inget annat.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rock Toxicity (@rocktoxicity)

Kiedis fick reda på sin lust att surfa på platser som Brasilien, LA och Hawaii. Han är en skicklig surfare som har kartlagt Siargaos knotiga vågor på Filippinerna tillsammans med Manuel Wilmar Melindo. Innan Kiedis började med aktiviteten i verkliga livet fick han en möjlighet att spela surfare på skärmen. Kiedis spelade “Tone”, en vild surfare i Kathryn Bigelows film “The Point Break” från 1991. Det spelade Keanu Reeves och Patrick Swayze som huvudrollerna.

Surfing hade faktiskt varit en populär del av rockmusikvärlden från början av 60-talet. Dick Dale är ofta krediterad för att vara grundaren av subgenren av rock. Han döpte den till surfrock eftersom det var hans favoritsport. Den då nya musikaliska trenden lockade en hög med fans på nolltid. Kirk Hammett, Eddie Vedder och Jack Johnson är några av rockstjärnorna som älskade att surfa.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär