Sunday, December 10, 2023
HemAllyson Felix6 år efter att ha slagit Nike, stolt mamma och USA:s olympiska...

6 år efter att ha slagit Nike, stolt mamma och USA:s olympiska stjärna avslöjar verklig anledning till att gå ur miljonaffären

Allyson Felix, 38, en före detta friidrottare, blev en inspiration för många kvinnliga idrottare efter att ha blivit mamma. Från att ta 11 medaljer i OS till att hantera både jobbet och sitt barn, Felix har klarat allt. Även efter att ha gått i pension efter säsongen 2022 misslyckas hon fortfarande aldrig med att skapa vågor över hela internet genom sitt inspirerande arbete. Hon med sin vilja att förespråka alla arbetande kvinnor har gjort ett bestående intryck på flera människor.

Hon dök nyligen upp på en anmärkningsvärd show där hon tog upp några avgörande frågor som mödrar och kvinnliga idrottare står inför. I detta, efter 6 år av att ha tjatat mot Nike för bristande stöd under graviditeten, avslöjade hon också den verkliga anledningen till att bryta det med det tidigare sponsringsmärket Nike och hur detta hjälpte henne att skapa en av de vackraste sakerna i hennes liv, hennes varumärke, Saysh.

Allyson Felix stod för moderskapsrättigheter

Den amerikanska sprintern Allyson Felix prydde nyligen sändningsprogrammet ‘The Daily Show’ med sin närvaro. Hon delade med sig av en aura av inspiration i programmet när hon berättade om hur hon hanterade prövningar och vedermödor i sin karriär. Från moderskap till kamp som idrottare, till att starta ett eget varumärke, delade hon med sig av allt. Men en svår fas som väckte flera huvuden var det hon hade med ett av de största märkena, Nike.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Daily Show (@thedailyshow)

Leslie Jones, programledaren och banstjärnan, diskuterade svårigheterna som kvinnor måste möta när de börjar bli moder. Oavsett om det är en idrottare eller en mamma som arbetar inom något annat område, är situationerna desamma och Felix har själv upplevt denna bittra sanning. Hon uttryckte att hennes kamp med Nike var en av de främsta anledningarna som motiverade henne att starta sitt eget varumärke. Hon sa: “Jag skilde sig från Nike över kampen för mödraskydd”.

Efter att Felix blivit mamma, det gigantiska varumärket och hennes tidigare sponsor, ville Nike betala henne 70 % mindre. Detta var en av de värsta upplevelserna som olympiern mötte. Hon tog dock denna brist på stöd som en motivation att skapa ett under.

Motivationen bakom skapandet av “Saysh”

Allyson Felix, förutom sina fantastiska färdigheter på banan, är också känd för sina starka åsikter om moderskap. Efter sin pensionering gjorde hon sitt bästa för att implementera alla möjligheter hon kunde för att göra det enkelt för kvinnor. Hon gjorde sitt varumärke helt kvinnoorienterat och talade stolt om det på The Daily Show.

Efter att hon skildes från Nike letade hon efter en annan skosponsor men lyckades inte hitta en. Efter detta gick hon ihop med sin bror och gjorde detta själv. Hon startade varumärket för att göra skor hon kunde bära i OS, men så småningom insåg hon att skor inte hade gjorts för kvinnor.

Amerikanska olympiska legenden Allyson Felix kommer att spela i en spännande ny Atheltics Investor-Pitch Show

Formen på en mans fot används för att göra damsneakers, som hon ändrade i sitt varumärke. Hennes märkesskor bygger helt på formen och funktionen hos kvinnornas kropp och de är bara speciellt gjorda för kvinnor. Varje litet steg som denna idrottare tar har för avsikt att göra bra för kvinnor över hela världen. Hon är inte bara en röst för moderskapet utan också en av kvinnlighetens ideala röster.

RELATED ARTICLES

Mest populär