Sunday, December 10, 2023
HemMMA5X MMA-världsmästare ropar "Idiot"-folk över Liver King News - "Självklart är han...

5X MMA-världsmästare ropar “Idiot”-folk över Liver King News – “Självklart är han på steroider”

Liver King, internetsensationens “all natty” bubbla, har spruckit efter att hans läckta e-postmeddelanden gjort rundor på internet. Främjaren av rå organdiet och släktliv blev viral för sin speciella livsstil. Och som ett resultat fick han miljontals följare på hans sociala medier. Men efter sina senaste läckor har den tidigare MMA-fightern, Jake Shields, ett ord för sina anhängare och troende.

Noterbart är att Derek, ansiktet bakom den populära YouTube-kanalen, ‘MorePlatesMoreDates’, avslöjade de påstådda e-postmeddelanden som skickades av Liver King. Chockerande nog avslöjade innehållet i e-postmeddelanden att den berömda sociala mediepersonligheten konsumerade PED:er och därför krossade hans “naturliga” kroppsbild bland både fans och idrottare.

Vad sa Jake Shields om Liver King och hans troende?

Shields tog till Twitter och, i likhet med hans fräcka attityd, frågade om buzz som skapats av de senaste läckorna.

Alltså han skrev, “Varför pratar folk om att leverkungen är på steroider? Självklart går han på steroider och alla som trodde något annat är en idiot.”

Varför pratar folk om att leverkungen går på steroider? Självklart går han på steroider och alla som trodde något annat är en idiot pic.twitter.com/TTSYe5TNh3

— Jake Shields (@jakeshieldsajj) 30 november 2022

Den Austin-baserade influencern har delat åsikterna från hälsoexperter, fitnessentusiaster och idrottare sedan han blev populär. Noterbart var att den minimalistiska livsstilsanhängaren hade en fejd med UFCs färgkommentator, Joe Rogan.

Duon har ägnat sig åt verbala utbyten flera gånger. Och en av de senaste jibbarna från den berömda podcastaren kom i hans Sober October JRE-podcastavsnitt där han grävde efter influencern. Innan dess hade den tidigare Fear Factor-värden deklarerat att internetsensationen gjorde honom galen.

Rogan är dock inte den enda UFC-personalen som drog sig i håret över influencerns otroligt strimlade fysik.

Hur reagerade de andra MMA-stjärnorna på läckorna?

UFC-fighter på frammarsch, Terrance McKinney, uttryckte också sin icke-chock över den senaste utvecklingen. Alltså han skrev“Ingen idrottare är chockad över att leverkungen är på st*roids”

Inte en idrottare är chockad över att leverkungen går på steroider

— Terrance ‘T Wrecks’ McKinney (@twrecks155) 30 november 2022

På samma sätt delade Eddie Alvarez, efter att nyheten kom, en förra årets konversation som involverade honom och Liver King. Därför han roligt kommenterade“Skickade detta förra året till kungen själv 😂😂😂😂😂”

Skickade detta förra året till kungen själv 😂😂😂😂😂 https://t.co/FWLDlrRNpL pic.twitter.com/P86vfBfT7z

— Eddie Alvarez (@Ealvarezfight) 30 november 2022

En annan UFC-veteran, Michael Chiesa, vägrade att tro på läckorna och därför fräckt Lagt till, “Jag kan inte tro att Liver King gör steroider. Jag vägrar att tro det.”

Jag kan inte tro att Liver King gör steroider. Jag vägrar att tro det.
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

— Michael Chiesa (@MikeMav22) 30 november 2022

Den amerikanska influencern förblev dock obesvärad av läckorna och postade senare en annan video där han äter rått kött.

DYK DYPARE

RELATED ARTICLES

Mest populär