Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding5X Classic Physique Olympia önskar "The Pro Creator" en grattis på födelsedagen...

5X Classic Physique Olympia önskar “The Pro Creator” en grattis på födelsedagen när han avslöjar en rolig uppenbarelse om deras förhållande

Femfaldig mästare, King of Classic Physique Chris Bumstead, önskade sin tränare, Hany Rambod, på hans 49-årsdag. 28-åringen har vunnit två Classic Physique Olympia-titlar under Rambod på två år. Men tränaren och eleven har redan utvecklat ett mycket nära band. Bumstead lade till en nypa humor samtidigt som han önskade Pro Creator.

Amerikas favoritvideo idag

Hany Rambod är en veteran inom bodybuilding. Med en karriär som sträcker sig över decennier har Rambod fått namnet Pro-Creator efter att ha coachat många framgångsrika proffs. Han har vunnit Mr. Olympia-titeln som tränare, svindlande 24 gånger. Nu, efter att ha fyllt 49, har Chris Bumstead gjort ett roligt avslöjande om hur deras förhållande har påverkat Rambods ålder.

Classic Physique-mästaren skyller sig själv

Tidigare har Cbum lagt upp fotografier av honom Rambod som granskar hans posering. Bilderna togs under förövandet av Mr. Olympia 2023. “The Birthday Boy @hanyrambod,” skrev Bumstead och taggade sin tränare. Cbum erkände att han hade “Ingen aning om hur gammal du är.” 28-åringen skyllde dock sig själv för att han inte kände till Hany Rambods ålder.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Bumstead (@cbum)

“Stressen jag orsakat dig de senaste åren har förmodligen påskyndat saker och ting lite”, skämtade den regerande mästaren i Classic physique. “Uppskattar dig bror”, sa kroppsbyggaren. Efter Cbums lustiga födelsedagsönskemål, skrev sjufaldige herr Olympia Phill Heaths tidigare tränare ett lika roligt svar.

“Tack så mycket, Chris!” skrev Rambod. “Jag var på väg att växa tillbaka hår tills jag träffade dig”, tillade 49-åringen som punchline. Hany Rambod bad också den femfaldige Classic Physique-mästaren att skicka honom en “hårflyttningsplan”. Intressant nog fick Cbum och hans svåger, Ian Valliere, hårtransplantationer tillsammans. Men medan eleven och tränaren skämtade om att stressen med att tävla påverkar Rambods ålder, har de senaste två åren varit en utmaning för duon.

Kämpar mot skador för att behålla Olympia-kronan

Chris Bumstead och Hany Rambod slog sig samman 2022. Men deras samarbete var en överraskning för fansen och hände ganska sent in på säsongen. Fans och experter tvivlar på om två skulle vara tillräckligt med tid för att bygga en Olympia-vinnande fysik. Efter att ha vunnit Classic Physique-titeln avslöjade Bumstead att han också eller hans biceps före showen.

2022 fick Cbum ett mentalt sammanbrott precis innan showen efter att ha insett att hans skada hade en synlig effekt. Rambod klev dock in för att inspirera Cbum. På samma sätt hjälpte Rambod Chirs Bumstead att övervinna en latskada för att vinna sin femte Classic Physique-titel.

Medan de bara har arbetat med varandra i två år, har Bumstead och Rambod fulländat det mästerskapsvinnande receptet. Samtidigt har de bildat ett bra band.

RELATED ARTICLES

Mest populär