Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding5X Classic Physique Chris Bumstead arbetar med känd styrka och konditionscoach för...

5X Classic Physique Chris Bumstead arbetar med känd styrka och konditionscoach för att “utforska höftrörlighet”

Efter att ha vunnit sin femte Mr. Olympia-titel fokuserar Classic Physique God Chris Bumstead på andra aspekter av träning. Trots de rigorösa styrketränings- och dietritualerna för 2023 kunde Mr. Olympia CBum inte hålla sig från att gå till gymmet. Men den här gången för att förbättra sin rörlighet. Kroppsbyggarna väljer rörlighetsträning för att förbättra deras rörelseomfång och flexibilitet för att krydda kroppsbyggarspelet.

Amerikas favoritvideo idag

CBum fokuserade alltid på holistiska bodybuilding-tekniker för att maximera resultaten utan att kompromissa med hans hälsa. Classic Physique-mästaren gick nyligen ihop med en välkänd tränare, Vernon Griffith, för att förbättra sin rörlighet. Griffith tog till sin Instagram för att spela ut bönor på sessionen med CBum som involverade en unik övning för att höja höftrörligheten.

Chris Bumstead rörlighetsträning

Rörlighet är avgörande för att lyfta vikter eftersom det tillåter kroppsbyggare att aktivera muskelfibrer och förbättra deras rörelseomfång. Rörlighetsträning handlar mer om att upprätthålla ledhälsa. Så, CBum lade sin fysinriktade träning åt sidan för att fokusera på hälsa och hållbarhet ett tag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Vernon Griffith CSCS*D TSACF*D (@vernongriffith4)

Den snart blivande pappan, CBum, var nyligen involverad i ett träningspass för höftrörlighet med Vernon Griffith genom att utföra vägginställningar. Väggen skapar spänningar i bålen när CBum roterar en av sina nedre extremiteter för att förbättra hans höftrörlighet.

“När du arbetar genom rörelser, se till att hålla det huvudsakliga huvudsaken. Att hitta sätt att skapa begränsningar för idrottare att utforska inom dessa inställningar är nyckeln, ” bekräftade Griffith i sitt inlägg. De fokuserade också på ryggradsrelaterade övningar, och 5x Mr. Olympia är tacksam för att ha träffat tränare som Griffith samtidigt som de delar med sig av utdrag från hans rörlighetsträningspass. Bortsett från hans träningspass, vad är CBum upp till efter Mr. Olympia?

Den snart blivande pappan är upptagen med att få tillbaka håret

I år har CBum erbjudit flera anledningar att fira. Efter att ha slitit sin lat tio veckor före Mr. Olympia, studsade 28-åringen tillbaka för att vinna sin femte Sandow-trofé. Incidenten hjälpte honom att klara sig högt på sin mästarmentalitet.

“Bara 10 övningar som män behöver bygga muskler”: Chris Bumstead listar de tio övningarna som han skulle hålla sig till resten av sitt liv

Han är gravid med sin fästman, Courtney King, och paret har ännu inte meddelat resultatet av könsavslöjandefesten. När han kom till ännu en utveckling i CBums liv, blev han skallig för några dagar sedan och lämnade sina fans förbryllade. Men sådana drastiska åtgärder är för hårtransplantation.

Så, CBum förbereder sig för att välkomna sitt första barn med Courtney King, och hans fans skulle vilja bevittna deras ikons hårväxt efter transplantationen. Kroppsbyggande entusiaster som vill fokusera på sin höftflexibilitet kan dock träna CBums senaste rörlighetsövning.

RELATED ARTICLES

Mest populär