Friday, February 3, 2023
HemMMA55-årige Joe Rogan avslöjar en oroande "3 AM"-rutin som kan ha gett...

55-årige Joe Rogan avslöjar en oroande “3 AM”-rutin som kan ha gett honom djupa påsar under ögonen

Den världsberömde kommentatorn är tillbaka igen. I ett nytt avsnitt av Joe Rogan Experience nämnde den energiske UFC-kommentatorn sin oroande nattliga rutin på grund av att han inte kan få en ordentlig mängd sömn. Enligt Rogan väcker hans vana att “putta en gigantisk sak med vatten” precis innan han går till sängs honom på natten och låter honom aldrig sova bekvämt.

Internetfavoriten podcaster delar den vana av sig själv som gör honom mest upprörd och låter honom inte sova lugnt på natten.

Joe Rogan och hans “oroande rutin”:

Det senaste avsnittet #1907 av The Joe Rogan Experience var hem för tre av de många älskade standup-serierna i Amerika: Shane Gills, Mark Normand och Ari Shaffir. I avsnittet erkänner Joe Rogan att innan han går och lägger sig varje kväll dricker han mycket vatten och måste sedan vakna mitt i natten för ett “naturens samtal”.

DYK DYPARE

Med tanke på tonen och utvalda gäster i avsnittet, kan Joe Rogan-fans slappna av eftersom miljön troligen var humorbaserad. Alla fyra medlemmarna i avsnittet hade ett gott skratt när de diskuterade sina sömnproblem.

“Jag dricker bara vatten när jag är törstig på natten och jag vet att jag måste kissa och jag tänker “det här är ett dumt drag”…”

Detta är definitivt en problematisk rutin för Rogan när han förklarar och pratar vidare. “Klockan 3 på morgonen måste jag kissa och jag säger ‘din dumma mamma'” sa Rogan.

Även efter allt detta, lustigt nog, verkar inte kungen av kommentarer ångra sitt beslut när han börjar berätta för gästerna, “… men jag bryr mig inte, jag är typ, ‘just nu är jag törstig’…”

När allt kommer omkring är det aldrig dåligt att hålla sig hydrerad i någon form av situation.

Hur påverkar detta Rogans livsstil?

Förutom att vakna upp på morgonen med en mindre utvilad hjärna och kropp, hävdar 55-årige Joe Rogan också att det är denna rutin han får sina djupa ögonpåsar ifrån.

Påståendet är med största sannolikhet sant, eftersom det är vetenskapligt bevisat att sömnbrist påverkar ditt ansikte lika mycket som det påverkar din livsstil.

Så till alla läsare, håll koll på ditt sömnschema och rutin innan du lägger dig. En god natts sömn är nyckeln till ett hälsosamt liv.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär