Wednesday, February 21, 2024
HemTennis$5,3 miljarder superjätte säkerställer att Coco Gauff bär sin US Open-berlock till...

$5,3 miljarder superjätte säkerställer att Coco Gauff bär sin US Open-berlock till Australien med sin senaste uppenbarelse

Tennisvärlden förbereder sig för närvarande för att bevittna högklassig action den 14 januari. När Australian Open 2024 snart börjar, gör sig spelare redo med sina färdigheter, utrustning och lycko charm. När analytiker förutspår en stor framtid för den amerikanska stigande stjärnan Coco Gauff, är ögonen fästa vid varje steg som hon gör.

Amerikas favoritvideo idag

Fauff etablerade sin legend på den senaste Auckland Classic-kronan men fansen är fortfarande inte över Gauffs prestation vid US Open 2023. När tennisstjärnan går framåt mot en nyare möjlighet verkar det som om hon planerar att bära sin lyckobringare som fungerade för henne förra året.

Coco Gauff kommer att dyka upp i US Open-liknande klädsel i Melbourne

Den stigande amerikanska tennissensationen Coco Gauff har avslöjat en tjuvtitt på hennes utrustning inför kommande Australian Open. Eftersom 19-åringen överraskade världen med en massiv seger i US Open förra året, ser fansen fram emot att se liknande action den här gången.

Även om prestationen ännu inte har bevittnas, påminde hennes outfit säkert fansen om liknande segervibbar som det kända sportklädesmärket New Balance kom med en slående gulfärgad outfit för henne. Eftersom Gauffs val av en ljus neonton vid US Open redan etablerades som en segerfärg i fansens medvetande, verkar det som att samarbetet vill att hon ska bära samma charm Down Under.

Bland de höga förväntansnivåerna för Australian Open kom hennes outfituppenbarelse att vara en uppdatering som lade till ytterligare ett lager av förväntningar för fansen. Samtidigt finns det mycket mer än bara kostymen som hon bär vidare från sin US Open-vinst.

Gauff villig att jaga “matchpoint high” igen

Förutom att komma fram med en liknande outfit från hennes jungfruliga grand slam-turné, uttryckte Coco Gauff också sin önskan att känna en liknande vinnande high igen. Gauff kom ihåg känslan en gång i livet efter sin seger i US Open och lyfte fram det faktum att hon vill köra för det igen.

“Den känslan jag kände på matchpunkten var en hög och jag vill fortsätta att jaga den höga,” sa hon. När tennisstjärnan går vidare till säsongens första stora tour med en storseger redan vid sin sida, återstår det fortfarande att se om hon liknar samma entusiasm i sin prestation också.

RELATED ARTICLES

Mest populär