Saturday, December 9, 2023
HemNBA5'2 Kevin Harts ovanliga High Five till 6'10 NBA-legend kommer att göra...

5’2 Kevin Harts ovanliga High Five till 6’10 NBA-legend kommer att göra din dag

Den välrenommerade ståuppkomikern Kevin Hart startade nyligen den sjunde säsongen av sin hyllade show Cold as Balls. Hart välkomnar kända kändisar och idrottare från olika sporter i denna populära show när de diskuterar en mängd ämnen, nedsänkta i ett iskallt badkar. Nyligen bjöd Kevin Hart in 6’10 NBA-legenden Dwight Howard på sin show. Mot slutet avslutade Hart showen med en märklig high-five som kommer att få NBA-fans att skratta ut sig.

Kevin Hart är känd för sina lustiga upptåg och för att ha lyckats med dem i rätt ögonblick. 43-åringen är en välrenommerad skådespelare i Hollywood. Time Magazine utnämnde också Hart på listan över de 100 mest inflytelserika personerna i världen 2015. Hart grundade också ett media- och produktionsnätverk som heter Laugh Out Loud som producerar hans show “Cold As Balls.”

Kevin Hart ger NBA-stjärnan Dwight Howard en rolig high five

Nyligen gjorde Los Angeles Lakers-veteranen Dwight Howard ett framträdande i Harts show. Den åttafaldige All-Star diskuterade sin resa till att bli en av de dominerande centren i NBA. Vidare frågade Hart Howard om hans nötkött med Shaquille O’Neal. Under showen erkände Hart att Howard tog ett stort beslut genom att prova på NBA som kom direkt från gymnasiet.

Samtidigt berättade NBA-mästaren 2020 att hans kärlek till basket började vid 16 års ålder. Han hävdade också att han hade vuxit från 5’6 till 6’10 på ett år.

Efter samtalen flyttade Hart och Howard ut ur badkaret för en unik dunking-tävling. Skådespelarna i besättningen hade båghattar på huvudet. Dessutom var det meningen att Howard och Hart skulle spela med basket i miniatyr och visa upp sina rörelser medan de dunkade bollarna. Efter en rolig uppsättning bisarra dunks gav Kevin Hart en shoutout till 6’10 NBA-legenden.

Under tiden höjde Howard sin hand högt i luften framför en 5’2 Kevin Hart för en high five. Men istället för att hoppa upp för en high five, slog Hart bara NBA-legendarens bröst för sin high five. Händelsen resulterade i att hela besättningen brast ut i skratt, inklusive Howard och Hart.

Howard avslöjar orsaken bakom hans nötkött med Shaq

Under tiden frågade Kevin Hart Dwight Howard om hans förhållande till Shaquille O’Neal. Howard avslöjade att han inte hade några problem med Shaq. Han hävdade också att han inte visste mycket om O’Neals uppväxt. Den explosiva centern antydde att bland andra Kevin Garnett och Magic Johnson var hans favoritspelare.

Vidare föreslog Howard en anledning till varför Shaquille O’Neal kan ha problem med honom. Dwight Howards sa, My Superman name, som kom från Soldier Boy. Jag brukade gilla, dansa. Så jag tror att förvirringen är att han trodde att jag försökte ta hans smeknamn och vara som honom och sånt där.”

Fram och tillbaka mellan Shaq och Howard fortsätter även efter år.

Vad tycker du om Kevin Harts roliga high five-idé? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär