Saturday, December 9, 2023
HemSoccer500 miljoner dollar Cristiano Ronaldo, som fick ett erbjudande på 225 miljoner...

500 miljoner dollar Cristiano Ronaldo, som fick ett erbjudande på 225 miljoner dollar från en saudisk klubb, blir avvisad av 6X europeiska mästare

Cristiano Ronaldo skapar rubriker varje dag som går. Inte bara hans kontroverser på planen, utan också off-the-field nyheterna runt honom är i fokus. Det ser ut som att ingenting går bra, speciellt efter en intervju med Piers Morgan.

Ronaldo är föremål för transferspekulationer nu när Manchester United har avslutat sitt kontrakt med ömsesidigt samtycke. Han har ett fantastiskt erbjudande från Saudiarabien, men spelaren letar efter en europeisk elitklubb. Hans agent har erbjudit Ronaldo till olika europeiska jättar, med Bayern München bland dessa klubbar. Mitt i transferryktena har Bayern München gjort ett viktigt uttalande.

Bayern München avslutar spekulationerna över värvningen

Nyligen har Bayern Münchens vd Oliver Kahn upprepat att Bayern är tydlig i sin filosofi över värvningarna. Det är andra gången Kahn avvisar idén att värva Ronaldo. Första gången Bayern avvisade flytten för spelaren var dock i sommarens transferfönster.

Kahn sa: “Jag kan utesluta ett drag för Ronaldo. Vi har övervägt det, vi älskar alla Ronaldo men strategin är annorlunda. Vi har en tydlig idé, filosofi om hur vår trupp ska sättas ihop”.

Bayern kommer inte att värva Cristiano Ronaldo, meddelar Oliver Kahn: “Jag kan utesluta ett drag för Ronaldo. Vi har övervägt det, vi älskar alla Ronaldo men strategin är annorlunda”, säger Sky @Plettigoal. 🚨🔴 #FC Bayern

“Vi har en tydlig idé, filosofi om hur vår trupp ska sättas ihop”. pic.twitter.com/HioNnoCkIi

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 29 november 2022

Cristiano Ronaldo letade desperat efter ett drag under sommaren på jakt efter UEFA Champions League-fotboll. Manchester United lyckades inte kvalificera sig till årets upplaga trots hans hjältemod förra säsongen. Hans agent, Jorge Mendes, erbjöd Ronaldo till många europeiska tungviktare, inklusive Real Madrid, FC Barcelona, ​​Atletico Madrid, Napoli, Chelsea och Bayern München.

Den största begränsningen på flytten för Ronaldo var hans ålder och lönekrav. Även om han under de sista stadierna av sommarens transferfönster sänkte sina lönekrav avsevärt, blev det inte en övergång till någon av de nämnda klubbarna. Spelaren kommer att hoppas på att saker och ting förändras eftersom han nu är tillgänglig på en fri transfer i januari. Den pågående FIFA-upplagan är en perfekt scen för att visa att han fortfarande har lämnat elitfotbollen.

Cristiano Ronaldo har ett stort penningerbjudande från Saudiarabien

Många europeiska experter tror att Ronaldo redan har spelat sin sista match i europeisk fotboll. Hans framtid ligger utanför Europa, med MLS eller Gulf-länderna som de favoritdestinationerna. Dessa destinationer kommer att vara attraktiva med tanke på att pengarna Ronaldo kommer att få kommer att vara enorma jämfört med europeiska klubbar.

Ett sådant erbjudande som har skapat rubriker är det från Saudiarabien. I sin intervju med Piers Morgan sa han om erbjudandet på 350 miljoner pund från en saudisk klubb i somras och att han tackade nej till erbjudandet.

Cristiano Ronaldo bekräftar för Piers Morgan att han tackade nej till budet på 350 miljoner pund från den saudiska klubben i somras.

“Det är sant, jag sa nej. Men vad pressen säger – skräp… är att ingen vill ha mig, vilket är helt fel. Men de fortsätter att upprepa att ingen vill ha Cristiano”. pic.twitter.com/sibx8s9k92

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 18 november 2022

Fast Saudi Club har återigen kommit med ett stort bud på Ronaldo. Man tror att erbjudandet är runt 225 miljoner dollar per säsong, vilket inkluderar lön och

Dela dina tankar om var Cristiano Ronaldo kommer att spela i januari 2023.

RELATED ARTICLES

Mest populär