Saturday, December 9, 2023
HemF1$50 miljoner värda Daniel Ricciardo utmanas att satsa mot fotbollsguden Lionel Messi...

$50 miljoner värda Daniel Ricciardo utmanas att satsa mot fotbollsguden Lionel Messi när FIFA-VM-febern intensifieras

Det är dags för VM! Med fotbolls-VM på gång är fotbollsfebern på väg globalt och även inom motorsporten. F1-förare hade tidigare förutspått sina favoritlag att vinna den globala turneringen. Förare som Fernando Alonso, Carlos Sainz, Daniel Ricciardo och Sergio Perez är exalterade till kärnan för att heja på sina lag.

Samtidigt är den argentinske racerföraren, Facundo Ardusso, glad över att heja fram det argentinska laget inför åttondelsfinalen. Argentina möter Australien den 3 december.

Facundo Ardusso tävlade i den argentinska Formel Renault-serien från 2006 till 2009. Han tävlade också i touringbilsserien med namnet TC 2000.

För att få saker spännande, skrev Ardusso på sin Twitter och taggade den australiensiska F1-föraren Daniel Ricciardo. Han frågade Ricciardo om de skulle satsa något för åttondelsfinalen mellan sina hemländer.

Brant twittrade, “Daniel Ricciardo, satsar vi något för lördag? Det är känt att jag är ett fan av er inom motorsport.” [translated via Google]

Daniel Ricciardo har inte svarat på argentinarens tweet ännu, även om vi kanske hör från honom förr eller senare. Sammantaget skulle det säkert vara svårt att satsa mot fotbollslegenden Lionel Messi för 50 miljoner dollar värd australiensaren.

DYK DYPARE

Förutom Ricciardo har många andra förare sätta ut sina förutsägelser inför VM. Med F1-säsongen avklarad kommer alla förare att sitta klistrade vid TV:n för lite fotbollsaction.

Daniel Ricciardo och hans F1-kamrater visar sin passion för världscupen

Redan innan världen började var F1-förare i fotbollsläge i paddocken. Flera förare sågs dribbla och spela lite footsie för skojs skull på tävlingshelgerna.

De alpina förarna Fernando Alonso och Esteban Ocon var inblandade i lite avslappnat fotbollskul med SantosFC-spelaren Yeferson Soteldo under den brasilianska GP-helgen.

F1-förare blev fotbollsproffs. 🤩

Jättebra att ha @SantosFC spelare Yeferson Soteldo med oss ​​idag!@binance @BinanceFanToken #BrasilienGP 🇧🇷 pic.twitter.com/ipnKUo2knk

— BWT Alpine F1 Team (@AlpineF1Team) 12 november 2022

Förutom dem övade till och med Charles Leclerc på sina dribblingar i Ferrari-garaget. Ferraris sociala team publicerade filmen på Twitter och bad om en plats för Leclerc vid världscupen.

På Abu Dhabi-helgen avslöjade alla förare vilka de förväntar sig att vinna cupen. Alla förare svarade mestadels med sina hemmalag som favoriter. Men Alfa Romeo-förarna var neutrala och valde Schweiz, Belgien eller Portugal att vinna.

För sent för ett samtal till VM? 😉⚽️#beingFerrari 🔴 #BrasilienGP @FIFA världscup pic.twitter.com/gqVzoTGmVE

— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) 11 november 2022

Ricciardo backade sitt hemmalag, Australien, från grupp D för att ta kronan. Även om den tidigare Red Bull-föraren uttryckte det kryptiskt eftersom ett annat lag från grupp D – Frankrike kan också triumfera. Både Frankrike och Australien har kvalificerat sig till sextondelsfinalen i Qatar.

Lewis Hamilton skrattade och sa att han måste göra en kombinerad tröja för Brasilien och England.

När VM närmade sig affärsslutet kommer vi att ta reda på vem som får sina insatser rätt. Med FIFA-VM-febern på topp, vilken nation hejar du på?

RELATED ARTICLES

Mest populär