Saturday, December 2, 2023
HemF150 miljoner USD värd Red Bull F1-chef Christian Horner & Spice Girl-hustru...

50 miljoner USD värd Red Bull F1-chef Christian Horner & Spice Girl-hustru Geri Halliwell låser horn med grannar över Dream Horse Ladan

Christian Horner har haft ett år att minnas med sitt team Red Bull Racing. De vann WDC- och WCC-titlarna med Max Verstappen, vilket säkrade en berömd dubbel. Dessutom blev de också laget som avslutade Mercedes långvariga dominans i toppen. Men det går inte helt enligt planerna för britten i hans by. Han och hans fru Geri Halliwell hamnar i problem med grannarna i Northamptonshire.

Mannen på 50 miljoner dollar och hans Spice Girl-fru har byggt en lada som kan hysa upp till 14 stall. Men deras beslut irriterade de närliggande lokalbefolkningen från byn när de började bygga korrugerad stålbyggnad utan att få tillstånd från kommittén i förväg. Följaktligen har den slagit ut telefonmottagningen i den närliggande byn.

Lokalbefolkningen klagade: “Ladugården har utan tvekan påverkat mobiltelefonsignalerna i byn. Inget meddelande om bygglovsmeddelanden som någonsin satts upp i efterhand eller någon planering.”

Medan en annan granne tillade: “Vad är det med det här rådet – grottar de ner sig i de rika för att de inte har pengar att bekämpa dem i domstol?”

Paret har bott på landsbygden ända sedan de gifte sig 2015. Halliwell delar regelbundet fotografier på sociala medier av djur på hennes egendom.

Geri Halliwell delar en romantisk födelsedagsönskning till Red Bulls chef och make Christian Hörner

Fortfarande en av de yngsta lagrektorerna där ute, Christian Horner firade sin 49-årsdag för några veckor sedan. Han var den yngsta mannen att ta ansvar för ett F1-lag och pojken har han gjort underverk. Hans fru Geri Halliwell delade med sig av en bedårande födelsedagsönskning till Red Bull-chefen på hans speciella dag.

Hon rubricerade sitt inlägg, “Grattis på födelsedagen till min fantastiska make @christianhorner. Du är inspirerande, en så snäll person. En underbar pappa. Och väldigt roligt. Jag älskar dig.”

Spice Girl delade en selfie av paret, följt av en familjevideo som involverade deras barn. I sin sista bild delade hon en video där Christian och deras son rockade en matchande jacka tillsammans och textade bilden “Happy Birthday Daddy”.

Christian och Halliwell har 3 barn som heter Bluebell (Halliwells barn med Sacha Gervasi), Olivia (Horners barn med sin ex-fru) och deras son tillsammans, Monty.

Horner och Geri är ett av de mest älskade paren i F1. De har ofta setts tillsammans på tävlingsdagar också. Vi hoppas att Red Bull-chefen aldrig får slut på sin tur.

RELATED ARTICLES

Mest populär