Wednesday, February 21, 2024
HemSoccer5 superstjärnor ryktas att gå med Cristiano Ronaldo i Saudiarabien som Jordan...

5 superstjärnor ryktas att gå med Cristiano Ronaldo i Saudiarabien som Jordan Henderson & Roberto Firmino Eye Shock Exit

Dammet har knappt lagt sig vid ankomsten av Cristiano Ronaldo i Saudiarabien. Men viskningarna från en annan extravaganza virvlar redan i ökenluften. Rykten om ännu en våg av superstjärnor som är redo att följa Ronaldos fotspår. Å andra sidan, trots tjusningen av petrodollar, ser stjärnor som Jordan Henderson och Roberto Firmino en chockutresa från Gulf-riket. Saudiarabiska klubbar kommer dock att rusta för att göra vågor igen under 2024 års transferfönster.

Amerikas favoritvideo idag

Frågan är nu: vem blir nästa stora namn som pryder Saudiarabiens ställen? Låt oss ta reda på de fem bästa spelarna som skulle kunna byta till Saudi i år.

Mohamed Salah (Liverpool)

Liverpools Mohamed Salah har länge haft en nästan mytisk status på Merseyside. Lojaliteterna mellan spelaren och klubben kan vara orubbliga för närvarande. Men med Al-Ittihads obevekliga jakt och ett ryktbart rekordbud på 200 miljoner pund vid horisonten, ska det bli intressant att se om Salah skulle kunna motstå tjusningen från Mellanöstern. När transferfönstret utvecklas kan de röda övertalas att låta sin egyptiska kung lämna så att de kan återinvestera pengarna någon annanstans.

Kevin De Bruyne (Manchester City)

Med en lysande troféfylld karriär i Manchester City har Kevin De Bruyne uppnått allt på klubbnivå. Men viskningar om en skymningsrörelse till Al-Nassr vägrar att stänga av. Al-Nassr, med den produktive Cristiano Ronaldo vid rodret, siktar på att lägga till den 32-årige belgiska spelspelaren till sina led. Även om en flytt i januari verkar osannolik, kommer fansen att vänta på att se De Bruynes nästa ställning till denna transferspekulation.

Casemiro (Manchester United)

Den brasilianska stjärnan, en av de högst intjänade på Old Trafford, kan komma att möta en tidig avgång i januari för att frigöra lönekostnaderna för nyanlända. Casemiros form har sjunkit på sistone, klubbat med hans skadekamp. Även hans förmåga att täcka mark i ten Hags system har ifrågasatts. Flera saudiska klubbar har uttryckt sitt intresse för brasilianaren, och en flytt till Gulf-riket kan vara på gång. Al-Ahly, Al-Nassr och Al-Ettifaq är fortfarande intresserade av Casemiro.

Thomas Partey (Arsenal)

Thomas Parteys betydelse i Arsenal har minskat sedan Declan Rice kom till sommaren. Även om den ghananska landslagsmannen spelade en avgörande roll för Mikel Artetas Arsenal förra säsongen, knuffades han in i en obekant roll den här säsongen. Thomas Partey avvisade erbjudanden från ett par saudiska Pro League-klubbar under sommaren. Men med sin nuvarande truppsituation med Gunners kan Partey överväga att flytta till Mellanöstern. En rymning i januari är sannolikt, eftersom det kan erbjuda spelaren en chans att återupptäcka sin förlorade form och samtidigt göra det, lite framträdande plats.

Raphael Varane (Manchester United)

Från ägarproblem till nedslående resultat, Manchester United är en klubb i kaos. Mitt i detta kaos har den tidigare Real Madrid-stjärnan Raphael Varane funnit sig på drift. Ett överraskande partnerskap mellan Harry Maguire och Jonny Evans har svalt hans plats i försvaret på sistone, och han har varit i utkanten med ten Hag. Cristiano Ronaldo-ledda Al-Nassr har gett sin hand till den franske landslagsspelaren, och det har blivit en framträdande källa till spekulationer nu. Kommer Varane att ta till sig möjligheten till en återförening med Ronaldo?

Med några stora namn i hatten kan dessa stjärnors resa tillsammans med Cristiano Ronaldo åter definiera fotbollsberättelsen i Saudiarabien.

RELATED ARTICLES

Mest populär