Wednesday, February 28, 2024
HemNFL5 skäl till varför Dan Campbell tror att 49ers stjärna TE George...

5 skäl till varför Dan Campbell tror att 49ers stjärna TE George Kittle utgör ett hot mot hans lejon

Detroit Lions förbereder sig för att möta San Francisco 49ers på Levi’s Stadium i Santa Clara. Detta är precis efter deras seger över Tampa Bay Buccaneers och Lions måste nu konfrontera 49ers. Denna kritiska matchup mellan de två lagen kommer att avgöra utmanaren till Super Bowl LVIII.

Fokus har definitivt intensifierats. Mitt i detta har Detroits huvudtränare, Dan Campbell, uppmärksammat 49ers tight end. Dessutom har han citerat honom som ett nyckelhot i den kommande matchen.

Dan Campbell lyfter fram George Kittles roll i deras nästa spel

Under en intervju med media grävde Dan Campbell ner i rollen som tight ends i det nuvarande fotbollslandskapet. Han betonade deras sällsynthet och värde och sa: “När du har en kille som kan göra flera jobb och gör dem bra, är de svåra att hitta.” Med fokus på George Kittles kommande motstånd, berömde Campbell hans omfattande färdigheter samtidigt som han avslöjade skälen till att han är en formidabel motståndare.

“Jag fick mycket respekt för hur han spelar spelman. Han är energisk, han gör allt. Han är en aggressiv blockerare, stark, fysisk, bra passningsskydd, sa han. Samtidigt som Campbell erkände förekomsten av tighta ändar som Kittle och Travis Kelce i lagen, föreslog Campbell en korrelation mellan deras färdigheter och lagets framgång. Dessutom förmedlade han förtroende för sin egen tight end.

Han hävdade, “Jag gillar vår kille också, du vet, och vår kille kan också göra en hel del saker och vi ser ut att de kommer att behöva honom för att spela.” Men det är inte bara Kittle som får beröm, Dan Campbell fick ett pris nyligen också.

HC Campbell utsågs till Årets NFC-tränare 2023

Dan Campbell har tilldelats 2023 års NFC Coach of the Year av “101 Award”. Det bestäms av en grupp på 101 fotbollsmediaexperter. Detta erkännande följer efter en historisk säsong för Lions.

Läs mer: NFL-rykten: Taylor Swift och Travis Kelce förlovade sig i hemlighet i Kansas City den 31/12 efter Chiefs’ New Year’s Eve Bengals Clash

Under Campbells ledning slog Lions flera franchiserekord. De uppnådde sitt högsta antal vinster på en säsong, inklusive slutspel, med 14 segrar. Dessutom har laget säkrat sin första divisionstitel sedan 1993.

Tillsammans med det var de också värdar och vann sin första hemmamatch i slutspelet sedan dess, och firade sin första eftersäsongsvinst sedan 1991. Campbells inverkan bevisas också ytterligare av det oändliga beröm han får från sina spelare.

Inlägget 5 skäl till varför Dan Campbell tror att 49ers stjärna TE George Kittle utgör ett hot mot sina lejon dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär