Saturday, December 9, 2023
HemeSports5 saker som Rockstar Games behöver för att få tillbaka i GTA...

5 saker som Rockstar Games behöver för att få tillbaka i GTA 6

GTA 6 kan bara vara ett av de mest efterlängtade spelen i den här generationen. Det är inte ens en överraskning; i stort sett alla Rockstar Games-titlar släpps med mycket fanfar, och med rätta. Varje gång en ny Rockstar Games-titel släpps sätter den en standard för kvalitet bland titlar i öppen värld. De introducerade till och med många nya spel för spelare. Nu kan fansen förvänta sig att återuppleva lite GTA-nostalgi!

Rockstar Games har beslutat att ta bort några äldre funktioner från deras nya titel Grand Theft Auto 6. Och fansen saknar verkligen några av dem. Här listar vi några funktioner som Rockstar Games bör ta tillbaka till GTA 6.

1. Havsdykning och skattjakt

Med ett spel som är så enormt som GTA 6 sägs vara, förväntar man sig att några riktigt expansiva idéer ska komma till liv. En sådan idé var havsdykning, som introducerades i GTA 5. Sedan var det också en del skattjakt inblandat. Men skattjakt var en begränsad affär, och fansen ville verkligen att den skulle vara lite mer expansiv och ge dem mer frihet.

Vi hoppas att den här kommande uppföljaren gör exakt det.

2. Wildlife Jakt

En annan funktion som introducerades i GTA 5 men som inte utökades i GTA-serien handlar om att vara en parodi och en ironisk kommentar om mänskligheten, särskilt den amerikanska livsstilen. Om Rockstar introducerar och utökar jakten i det här spelet skulle det vara väldigt spännande, precis som Red Dead Redemption 2.

3. Jetpacks

GTA San Andreas introducerade en väldigt klumpig men ändå spännande utrustning som heter Jetpack. Varje äventyrsälskande själ vet vad ett jetpack är, och varje GTA-älskande själ vill ha tillbaka dem.

Låt oss se om Rockstar faktiskt bestämmer sig för att ta tillbaka den med GTA 6.

4. Dynamiska heister

Heists var en viktig del av GTA 5. De fungerade mycket bra som förplanerade uppdrag också, men de var för få. Det andra problemet var att de tog för mycket kontroll från spelarna. Fans skulle älska det om Rockstar Games skulle ge dem några rån som är beroende av spelarbeslut från början till slut.

5. Leverantörsuppdrag

GTA Chinatown Wars hade en mycket intressant spelmekanik som gjorde det möjligt för spelare att leverera en viss produkt från ett hörn till ett annat. Det fungerade som aktier men var mer interaktivt och roligt. Efterfrågan spelade en stor roll, och det fick spelarna att hålla fast vid det snarare än att slutföra vanliga uppdrag.

Rockstar Games måste få tillbaka den spelmekaniken med GTA 6.

RELATED ARTICLES

Mest populär