Saturday, December 9, 2023
HemeSports5 gånger MrBeast gick över och bortom i sina odjursfilantropivideor

5 gånger MrBeast gick över och bortom i sina odjursfilantropivideor

MrBeast som skapar rubriker för sina filantropiska initiativ har alltid en speciell plats i samhällets hjärtan. Allt eftersom framgångssagan om Skaparen Jimmy har fortskridit, har hans ansträngningar att “göra världen till en bättre plats” bara utvecklats till en större skala. Från miljöinitiativ och gratis mat och kläder till djurvård, YouTube-kungen gör allt i sin makt för att få en global inverkan.

För många fans har den filantropiska sidan av MrBeast resonerat mer än hans ständigt underhållande aspekt. Alla dessa välbehövliga initiativ har inte bara inspirerat andra delar av samhället utan också fört fram några obesjungna hjältar i rampljuset. Efter att ha sagt allt detta, låt oss titta på de fem Beast Philanthropy-dreven som förtjänar mer uppmärksamhet.

MrBeast Philanthropy är en symbol för hopp

Innan Jimmy hade börjat implementera sin idé om att “göra något för världen runt”, hade man knappt trott på mirakel. Lyckligtvis kom skaparen med sin organisation Beast Philanthropy och bevisade att mirakel händer.

Beast Philanthropy har tre breda uppdrag:

  • Matsäkerhet: Utrota matosäkerhet genom att tillhandahålla gratis mat till behövande.
  • Lättnad: Ge hjälp och hjälp till individer i nöd.
  • Värdighet: Uppmuntra andra initiativ för att bekämpa människor som lider

Med Beast Pantry och andra stora samarbetspartners på väg har MrBeast verkligen kommit långt i filantropiresan. Men skaparen säger fortfarande, “Detta är bara början”.

1) Samarbeta med Sharing Excess för livsmedelssäkerhet

Den senaste Beast Philanthropy-kampanjen involverar ett samarbete med Sharing Excess som syftar till att på ett säkert sätt utrota matosäkerhet. Syftet med satsningen är att ta all potentiell matsvinn och leverera den till behövande genom gratis matstånd. Dessa inkluderar dagliga nödvändigheter som matvaror och förpackad mat. Beast Philanthropy tog över och förändrade organisationens organisationsstruktur. Initiativets kombinerade mål var att föda de underprivilegierade i mer än 19 delstater i USA.

“När vi startade Beast Philanthropy för bara två och ett halvt år sedan var vårt mål att ge 400 000 måltider under det första året. Nu kommer vi att göra drygt 2 miljoner måltider i månaden och det här är bara början. Tiden som har tagit dig att titta på den här videon, 280 pund mat har redan räddats av Beast Philanthropy och Sharing Excess. Det är på grund av det vi kan fortsätta och stödja organisationer som Sharing Excess som gör skillnad över hela världen”, sa YouTubern som uttryckte sina tankar om resan.

2) Gör donationer med en touch av kul”

Livsmedelsförsörjning har varit en av huvudfokuserna i Jimmys filantropiska initiativ. För ett år sedan laddade Jimmy upp en liknande video där han försökte ta itu med matosäkerhet. Skalan var förståeligt nog mindre jämfört med den senaste, men bara enligt MrBeasts standarder. Videon innehöll också en rolig touch av skaparen eftersom den involverade några verkliga hjältar som övervinner roliga utmaningar som skaparen kastat för att förstärka det utlovade bidraget. Instruktionerna var enkla: allt du fick plats i en cirkel skulle betalas och doneras till behövande av skaparen. Detta inkluderade också några viktiga sportsaker för att inspirera unga idrottare att fullfölja sina drömmar.

3) Betala för ett barnsjukhus

Jimmy tillsammans med sitt team bestämde sig för att täcka operationsavgifterna för de olyckliga barnen som lider av sällsynta missbildningar. I det här speciella initiativet introducerades vi för barnen som lider av klumpfot och hur de utsattes för hård mobbning och tog bort deras barndom.

Teamet från Beast Philanthropy erbjöd sig att täcka kostnaderna för alla dessa operationer under en månad. På grund av detta anslag kunde sjukhuset ge en normal barndom tillbaka till över 160 barn.

4) När MrBeast gav bort 2 700 000 $ gratis kläder!

Genom denna speciella körning tog Jimmy upp frågan om tygslöseri. YouTubern lyfte fram det faktum att cirka 92 miljoner ton kläder går till spillo varje år.

Tvärtom finns det fortfarande många människor som kämpar för att få något för att ta sig igenom det hårda klimatet. Under initiativet gratiskläder tog Jimmy alltså beslutet att skaffa överflödiga och osålda plagg. MrBeast Team nådde ut till Champions, ett välkänt klädmärke, som var mer än villig att följa med dem på denna givande resa, för att förverkliga denna idé. De lyckades montera ihop plagg till ett värde av över två miljoner dollar. Utrustad med så många verktyg begav sig gruppen till norra Arizona Hopireservatet.

5) En genie för studenter

Ett av de mest hjärtevärmande och tidigaste initiativen från skaparen innebar att han förvandlades till en “genie” för några behövande studenter som kämpade för att ha råd med lite studier. Teamet gick till fyra olika universitet och gjorde en giveaway på cirka $300 000!

Alla dessa verk av YouTube-kungen inspirerar utan tvekan var och en av oss att ta det första steget och tro på “hoppets” mirakel.

RELATED ARTICLES

Mest populär