Sunday, December 10, 2023
HemNBA"5 Game Suspension for Ref": Dub Nation Blasts Officiating för Wrong Call...

“5 Game Suspension for Ref”: Dub Nation Blasts Officiating för Wrong Call On Brandin Podziemski

Golden State Warriors är extremt shorthanded i nattens match mot Oklahoma City Thunder. De saknar sina två kärnspelare, Stephen Curry och Draymond Green. Steph håller på att återhämta sig från en knäskada och har varit borta i ett par matcher. Draymond, å andra sidan, saknar den första av sin fem matcher långa avstängning på grund av hans agerande i den senaste matchen.

Dub Nation är inte nöjda med Draymonds rejäla avstängning och de uttryckte sin frustration under kvällens match. Warriors-fansen kritiserade domarna för ett felaktigt samtal till Brandin Podziemski.

Warriors fans spränger domarna för ännu ett hemskt samtal

Warriors-listan försöker hålla sitt lag flytande i frånvaro av Stephen Curry och Draymond Green. Men det dåliga dömandet av domare under Warriors-Thunder-spelet har inte tillåtit dem att ta kontroll över spelet. Under den första kvarten av matchen gjorde domarna ett fruktansvärt fel samtal på rookien Brandin Podziemski. Han blev kallad för ett skjutbrott för att ha tryckt in Shai Gilgeous-Alexander i Kenrich Williams medan han körde till korgen. Men reprisen visade att det inte fanns någon nämnvärd kontakt från den 20-årige rookien.

En fan avbröt domarna och bad om “5 matcher avstängning för domaren” för fel samtal. Dub Nation följde efter.

RELATED ARTICLES

Mest populär