Wednesday, December 6, 2023
HemAngel Reese5 dagar på väg att bänka Angel Reese, Kim Mulkey bjuder in...

5 dagar på väg att bänka Angel Reese, Kim Mulkey bjuder in mer problem med kontroversiell tagning

LSU Tigers inledde NCAA-säsongen 2023-24 med en enorm upprördhet, men eftersom de var det bästa laget i ligan och förra årets mästare gjorde de en imponerande comeback. Tigrarna har spelat fem matcher hittills, av vilka de bara förlorat en. Men i en förändring av händelserna har det återupplivade laget hamnat i kontroverser och den senaste omger deras huvudtränare.

Lady Tigers kan inte ta sig en paus, eftersom de från början av säsongen är under eld antingen på grund av att de förlorat mot nummer 20-rankade Colorado eller på grund av de senaste spekulationerna kring Angel Reese och Coach Mulkey.

Coach skapar ny kontrovers

Efter att tigrarna säkrat en seger mot sydöstra Louisiana, talade deras huvudtränare till media i en postgame-konferens. Under intervjun sågs Kim Mulkey synbart sjuk och skämtade om sin sjukdom.

Hon sa: “Jag är ingen tönt, jag har inga allergier. Jag blev någon form av förkyld. Det kan vara covid, men jag är inte testad! Nej, det är sinus, jag vet inte vad du kallar det, allergier, influensa, jag vet inte. Så om ni alla får influensa, skyll på mig under Thanksgiving, okej?”

Hennes kommentarer gjorde fansen upprörda. Många av dem tog till sociala medier för att visa sin besvikelse och ilska, eftersom Covid dödade mer än miljoner människor i USA. Ett fan sa: “Det här är personligt.”

Ett annat fan sa: “Det är roligt att folk inser att Kim Mulkey är verkliga Cruella de Vil och att hon är DJÄVELEN på den låga som klänningen som Steve Harvey.” Men en till sa: “Detta är bara oacceptabelt från Kim Mulkey. Jag dog nästan själv av Covid och kom väldigt nära. Det här är äckligt att se på alla nivåer.”

En kommentar som denna är inte acceptabel av en så känd figur och ifrågasätter bara Coach Mulkeys ledarskap.

Läs mer: Mitt i ökad spänning runt Angel Reese och Kim Mulkey, LSU Glide Past Tough Test

Noterbart är att tigrarna fortfarande lyckades möta turneringen med högt huvud.

Tigrar på spår

Trots att det händer mycket i laget, lyckas Lady Tigers fortfarande säkra varje match med en genomsnittlig skillnad på 43 poäng. Och med Angel Reese åsidosatts, behåller tigrarna fortfarande sin lagtitel nr 1.

Eftersom laget kommer att möta Texas Southern Tigers finns det ingen slutlig uppdatering om Reese. Topppistolens frånvaro är i sig självt som sätter ryktena om det växande bråket mellan Kim och Angel. Hur det än är så har avsnittet redan kastat skugga över LSU:s på varandra följande mästerskapsambitioner.

Kommer Lady Tigers att ryta sig fram till framgång igen? Tja, mycket beror på vilket spel Mulkey nu vill spela.

RELATED ARTICLES

Mest populär