Monday, December 4, 2023
HemWwe5 bästa Randy Orton-ögonblick på WWE Survivor Series

5 bästa Randy Orton-ögonblick på WWE Survivor Series

Randy Orton är äntligen officiellt tillbaka i bilden. För några timmar sedan fick fansen en kryptisk kampanj från Cody Rhodes om Ortons återkomst till WWE. Genom hans ord gjordes det också klart att The Viper skulle göra sin återkomst i ringen på Survivor Series 2023 i helgen. Så det är den perfekta tiden för en liten tripp längs memory lane och att se Randy Ortons bästa framträdanden på Survivor Series genom åren.

När det kommer till en WWE-legend som Orton själv är det lite svårt att handplocka “bästa” ögonblick. Men från början till slut kan du komma överens om ett eller annat val på den här listan.

Även ett nederlag var ett av de “bästa” Randy Orton-ögonblicken i Survivor Series

För att börja med listan måste vi ge Randy Ortons nederlag 2009 dess respekt. Viper ledde sitt lag mot Kofi Kingstons trupper det året. Även om Kingston inte hade flera bra storylines det året, långsamt kokade WWE sin fejd med Orton precis tillräckligt bra för att fansen skulle bli hajpade inför Survivor Series-matchen mellan dem. Det slutade med att Kingston vann matchen trots att han brottades mot höga odds. Trots Ortons förlust var det ändå en underhållande match.

Räknar ner till nummer fyra på listan, Randy Ortons match med Shawn Michaels var också ett kreativt under att njuta av. 2007 regerade Orton som WWE-mästare, och i en story nära Survivor Series fick hans fejd med HBK en gnista. Som en del av kravet kunde Michaels inte använda sin “Sweet Chin Music”. Detta var vad som gav bort hans chans till seger när Orton avslutade WWE-legenden med en stark RKO till slut, och behöll sin titel.

Survivor Series 2016 hade ännu ett anmärkningsvärt “Randy Orton-ögonblick”. Team Raw gick starkt på brand wars-resultatet. Team SmackDown lämnade dock sitt intryck som Orton och sen Bray Wyatt gjorde en minnesvärd seger för det blå varumärket.

Randy Ortons två första Survivor Series-matcher kommer överst

2004 hade äran att huvudevenemanget PLE tillsammans med sin mentor Trippel H. Under Raw Traditional Survivor Series Elimination Match slog Orton ner Triple H och hans medarbetare, vilket lämnade 43-åringen att vara den “enda överlevande” av alla.

Randy Ortons WWE-återkomstmeddelande väcker oro i toppstjärnan inför Survivor Series WarGames

En liknande seger inträffade ett år innan detta, under Ortons första Survivor Series-match någonsin. Som en del av Team Bischoff, 23-åriga Randy Orton fäste Shawn Michaels på slutet var en del av Team Austin. Den här segern hjälpte det Stamford-baserade företaget att känna igen brottarens talang eftersom de gav honom en plats för huvudevenemanget redan nästa år.

Dessutom var han 2005 den enda överlevande när Team SmackDown segrade över Team Raw. Under åren har Orton befäst sig som en specialist på elimineringsmatcher i Survivor Series. Det kommer inte att vara en överraskning om han leder sitt lag till seger i sin första WarGames-match någonsin.

Med så många hjärtfångande ögonblick i Survivor Series bakom sig, kan det finnas en viss press på Randy Orton att prestera ännu bättre i år. Förhoppningsvis kan PLE denna helg ytterligare lägga till denna lista.

RELATED ARTICLES

Mest populär