Friday, February 3, 2023
HemNFL4x NBA-mästare blir brutalt ärlig mot Jerry Jones, Stephen A. Smith om...

4x NBA-mästare blir brutalt ärlig mot Jerry Jones, Stephen A. Smith om 1957 års Desegregation Photo Controversy

Sedan Jerry Jones skapade rubriker med en kontroversiell rasladdad bild från 1957 har det förekommit stor debatt om miljardärens verkliga avsikter och hans motiveringar. Och överraskande nog har Stephen A. Smith tagit Jones parti och chockerat många NFL- och Stephen A.-fans. Förre NBA-mästaren John Salley kan dock ha en förklaring till det.

John Salley är en NBA-legend som har spelat i mer än 15 år i ligan under vilka han vann 4 mästerskap. Och Salley känner Stephen A. sedan hans tidiga dagar inom sportutsändning och analys. John har en idé om varför Smith inte gav sin vanliga rivande och gränsöverskridande våldsamma inställning till Jerry Jones desegregationsfoto från 1957.

DYK DYPARE

Salley sa att Stephen A inte är någon som de stora pojkarna kan köpa för att förmedla sitt budskap. “Alla borde inse att han inte har betalt för,” sa Salley innan han tillade, “Stephen hatar Dallas Cowboys. Han är en cowboyhatare. Men han måste vara det eftersom han inser att alla behöver en nemesis.” Enligt John spelar Jerry Jones till och med videor av Stephen A. där han hatar Cowboys, bara för att motivera sina spelare ännu mer.

LeBron uttalade sig mot Jerry Jones, men inte Stephen A. Smith

Washington Post rapporterade en nyhetsartikel som visade Dallas Cowboys ägare Jerry Jones från hans gymnasietid. Han var närvarande som en del av en skara pojkar som blockerade inträdet för sex svarta elever i North Little Rock High School i Arkansas. Jones motiverade sina handlingar och sa att nyfikenhet var den enda anledningen för honom att vara närvarande där. Fotot från 1957 väckte mycket uppståndelse i sportvärlden. LA Lakers och NBA-legenden LeBron James ifrågasatte också media om dess mildhet i Jerry Jones-situationen. Och det här kunde ha varit ett indirekt skott mot Stephen A.

Men enligt Salley har figurer som är förknippade med Cowboys som Stephen A. och Michael Irvin svårt att stå emot sin ägare på grund av den unika relationen dem emellan. Stephen A. hade väldigt lite att säga. “Jag är förbannad men inte av skäl som folk skulle tro,” sa Smith innan han sa att Jones “inte förtjänar det här.” Cowboys QB Dak Prescott tog också en medelväg i det kontroversiella ämnet och bad till och med folk att överväga hur långt Jerry Jones har kommit från den tiden.

SE BERÄTTELSE: 80-årige Jerry Jones visar sårbart tillstånd mitt i en radiointervju

NFC East Divisions race för slutspelet värms upp mer än någon annan division i hela NFL. Och Dallas Cowboys är en av favoriterna att vinna ett mästerskap i år. Dessutom kommer detta att vara extra speciellt för Dallas efter en 26-årig torka av framgång. Och Jerry Jones vill få tillbaka sitt fokus på den eftertraktade 6:e ringen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär