Friday, February 3, 2023
HemBasketball4x NBA Champion Rats Out Fan bara för att få honom kastad...

4x NBA Champion Rats Out Fan bara för att få honom kastad ur spelet under Warriors vs Bucks

Den fyrfaldige NBA-mästaren Draymond Green är en av spelarna som är känd bland massorna för att tala ut sitt hjärta. Oavsett ämne drar han sig sällan ifrån att prata om vad som pågår i hans sinne. Denna egenskap hos Green var framträdande än en gång på banan när den fyrafaldige All-Star var engagerad i att utbyta ord med ett fan under matchen mellan Warriors och Bucks i går kväll. Till slut eskorterades fansen från domstolen på grund av det verbala bråket mellan dem.

Incidenten ägde rum under den tredje fjärdedelen av matchen mellan Golden State Warriors och Milwaukee Bucks i går kväll i Fiserv Forum. Även om Bucks inte blev distraherade av den här incidenten och vann matchen med en box-poäng på 128-111 på natten, fångade denna incident fansens uppmärksamhet på arenan.

Draymond Green får fans bortkastade från NBA-arenan

I den tredje kvarten började Draymond Green byta några ord med en fan som satt på sidoplanen någonstans bakom korgen när Giannis Antetokounmpo ställde upp för ett frikast. Warriors framåt såg mer och mer animerad ut med sina ord för fansen när “Greek Freak” tog sitt fula skott.

DYK DYPARE

Senare gjorde detta att Green vädjade till domaren att undersöka situationen. Utöver det pekade han också ut fläkten. Så småningom kastades fläkten ut från arenan med hjälp av säkerheten. Milwaukee-publiken buade högt när fläkten togs bort.

Men oavsett allt som gick ner är det fortfarande ganska oklart vad exakt de pratade om som ledde till händelsen i första hand.

Vad är dina tankar om denna incident mellan Draymond Green och fansen? Vad tror du att de pratade om? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär