Wednesday, February 1, 2023
HemNFL49ers HC Kyle Shanahan ångrar att han gav Tom Brady en kall...

49ers HC Kyle Shanahan ångrar att han gav Tom Brady en kall axel 2020: “De var inte bra då”

Tampa Bay Buccaneers är i en kapplöpning för att få huvudet över vattnet. Medan de för närvarande har 6-6 i ligan, kommer deras nästa match att bli en kamp i uppförsbacke. Denna söndag kommer Bucs att åka till Santa Clara för att möta San Francisco 49ers. Det kommer att markera Tom Bradys enda andra framträdande i San Francisco.

Medan spelaren öppet har erkänt att han ville vara på hemmalaget i den här matchen, nekade Kyle Shanahan, HC för de röda och guldiga, spelaren den möjligheten 2020. Men det verkar som om han kan ha gjort fel samtal .

Niners har för närvarande 8-4 för säsongen, och deras grepp om NFC West blir starkare och starkare. Denna söndag kommer de att vara värd för Brady and the Bucs. Inför matchen har Kyle Shanahan uttryckt hur imponerad han var av 45-åringens framsteg sedan 2019. “Hans kastmekanik, de blir bara bättre för varje år, så jag känner att hans arm är starkare nu än den var för 10 år sedan “, förklarade Shanahan.

DYK DYPARE

“Hans ben rörde sig lika bra som de gjorde för 10 år sedan. De var inte bra då, men han är extremt effektiv och snabb i fickan.” Detta får det verkligen att verka som om Shanahan kanske beklagar det missade tillfället att värva spelaren för hans barndomslag. Men tyvärr skickade de istället spelaren vidare.

Tom Brady och hans kärlek till 49ers

Brady har nu varit GET i NFL ganska länge. Medan spelaren etablerade en av de största dynastierna i ligans historia med Patriots, som en blivande idrottare, växte Brady upp med att idolisera Joe Montana, som ledde 49ers till 4 Super Bowl-segrar. I hopp om att kunna replikera sin idols resa hoppades TB12 också få det röda och gyllene. Men att se honom hamna på fel sida av tiden blev hans dröm aldrig verklighet.

2020, under Bradys fria agentur, beslutade organisationen att behålla Jimmy Garoppolo istället, vilket kom som en överraskning på grund av Tom Terrifics välkända intresse att återvända till Bay Area.

45-åringen åkte till Tampa Bay till slut. Leder NFC-laget till Super Bowl under sin första säsong. Onödigt att säga att han redan hade sin revansch på alla de sidor som hade styrt spelarens karriär efter säsongen 2019.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär