Friday, February 3, 2023
HemBasketball4 år efter att ha kämpat mot tidigare UFC-mästare, 324 pund Shaquille...

4 år efter att ha kämpat mot tidigare UFC-mästare, 324 pund Shaquille O’Neal sett tornande MMA Legend

Shaquille O’Neal är allestädes närvarande. Du kan hitta honom var som helst och överallt. NBA-legenden har hittats i spelshower och dans med Hollywoodstjärnor. Så att hitta honom delta i en av sina favoritsporter är inte en överraskning. Basketlegenden sågs nyligen i ett BKFC-evenemang i Thailand där han klickade på en bild med en MMA-legend. Den store Aristoteles såg skarp ut medan han njöt av hela evenemanget.

Shaq och hans kärlek till MMA är ingen hemlighet. Basketlegendaren slogs med tidigare UFC-mästaren Forrest Griffin för några år sedan. Och nu ses hänga med Rashad Evans i ett Bare Knuckle FC-evenemang.

Shaquille O’Neal på Bare Knuckle FC

Los Angeles Lakers-legenden har varit ett stort fan av MMA under mycket lång tid. The Big Aristoteles hävdade att han började älska sporten 1996. Shaq såg tydligen Vitor Belfort misshandla en fighter på 15 sekunder och blev omedelbart kär i sporten.

Shaquille O’Neal har också goda relationer med Dana White, UFC:s president. Hans intresse för sporten går utöver att bara vara åskådare, eftersom han har kämpat mot den tidigare UFC-mästaren Forrest Griffin. Basketlegenden på 7 fot slogs mot honom i Octagon.

Shaq nämnde också en gång att träna hårt för Octagon 2000, med sin vän John Burke. Han hävdade att han var i sitt livs bästa form vid den tiden.

Från @bareknucklefc förra helgen. Kul att se dig @SHAQ pic.twitter.com/DBGI6QjX9t

— Rashad Evans (@SugaRashadEvans) 7 december 2022

Rashad Evans blev knäppt med NBA-legendaren vid Bare-knuckle FC-evenemanget i Thailand. MMA-legenden valde att lämna UFC redan 2018, men inte utan en legendarisk karriär. Evans hade en legendarisk 14-kamp obesegrad rad i UFC, efter att hans UFC-karriär slutade med 19-8. Evans visade stolt upp en smal Shaq som stod nära honom nära Octagon.

Den store Aristoteles visade upp sin enorma diamantkedja, tillsammans med sin extremt sunda kroppsbyggnad. Fans över hela världen skulle älska legenderna tillsammans, eftersom de två världarna kolliderar.

Shaqs intresse för världen utanför basket

Fansen kan hitta legenden överallt. Ingen sport har saknat Shaqs närvaro och ingen klagar heller. NASCAR-banor har också sett hur 7-fotsjätten körde supersnabba bilar på dem.

NBA-legendens underbara närvaro på skärmen är anledningen till hans många Hollywood-framträdanden. Hans oklanderliga förmåga att dra publik kan vara till nytta i underhållningsvärlden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär