Saturday, January 28, 2023
HemNews3x Super Bowl Champ tror att Tom Bradys gigantiska comeback är en...

3x Super Bowl Champ tror att Tom Bradys gigantiska comeback är en biprodukt av Saints RB:s “misstag”

Tom Brady bröt internet med Brady-mästarklassen i Bucs comebackvinst mot Saints på måndagskvällen. I processen vann Brady kronan för QB med flest comebackvinster i NFL. Han överträffade den legendariske quarterbacken Peyton Manning när han uppnådde denna bedrift. Bucs slog Saints med bara en poäng.

Shannon Sharpe och Skip Bayless bröt spelet ner spelet för att spela på deras berömda NFL-show, obestridd. Medan Tom Brady har vunnit hjärtan överallt för denna visning, tror Shannon Sharpe att denna vinst inte hade varit möjlig utan Mark Ingrams prestation.

Tom Brady får hjälp av Saints RB

Den trefaldiga Super Bowl-mästaren Sharpe var lagkamrater med Peyton Manning under sin tid med Denver Broncos. I sitt avsnitt tillsammans med Skip Bayless erkände den tidigare tight end Bucs prestation när de kom överst i en thrilleravslutning.

DYK DYPARE

Han anspelade också på de fel som Saints gjorde i processen för att Bucs skulle vinna. “Ge Bucs lite kredit, försvaret lite kredit för att de höll New Orleans Saints utanför målzonen. Men det var misstagen och man såg misstagen och det började tidigt”, sa Sharpe.

Saints-backen Mark Ingram gjorde ett misstag som lämnade Sharpe i split. I fjärde kvartalet misslyckades Ingram med att få ett avgörande första försök i fjärde kvartalet. Bara några ögonblick efter fick The Bucs QB bollinnehav och gick på en rad för att slutföra två touchdowns med mindre än fyra minuter på klockan. Detta ledde till Buccaneers vinst.

Mark Ingram blir förstörd av tidigare Superbowl-vinnare

“Mark Ingram har en möjlighet. Hoppa över dig inte jag. Jag kan bara inte jag vill inte ens prata längre. Jag vill bara visa folket hemma misstagen som ledde till att Tom Brady kunde göra det han gjorde”, sa en animerad Sharpe när han citerade Ingrams rookiemisstag. Han fortsatte sitt gnäll medan han fortsatte att skrika i studion om Ingrams inkompetens. “Titta på det här. Allt Mark Ingram behöver göra är att få den första ned. Han springer utanför gränserna en yard kort!!. Mark Ingrammm Vad gör du?”

Även om Tom Brady har hyllats för denna fantastiska bedrift på måndagskvällen, gör Shannon Sharpe ett konkret fall av hur quarterbacken fick en chans genom dessa misstag som Mark Ingram åstadkom.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär