Wednesday, February 21, 2024
HemSoccer38-årige Cristiano Ronaldo inte redo för pensionering, Al Nassr och Portugals landsman...

38-årige Cristiano Ronaldo inte redo för pensionering, Al Nassr och Portugals landsman Otavio avslöjar

Cristiano Ronaldo är en symbol för vintagehärlighet som fortfarande är relevant i fotbollsvärlden. Den portugisiska superstjärnan trotsar de konventionella föreställningarna om ålder och pension och springer genom fotbollsmaraton med beslutsamhet. Med i kören av röster som uppmanar CR7 att fortsätta spela det vackra spelet är Otavio, CR7:s kamrat på Al Nassr och det portugisiska landslaget som hävdar:du kan aldrig välja vilken dag du slutar‘.

Amerikas favoritvideo idag

Medan Cristiano Ronaldo är stenhård på att uppnå ära med sin inhemska sida, är ögonen riktade mot priset kring hans internationella karriär också, troligen på 2024 års euro.

Otavio hävdar att Cristiano Ronaldo “inte tänker” på pension

Al Nassrs stjärnmittfältare, Otavio, öppnade nyligen upp om Cristiano Ronaldos pensionsplaner när han fick frågan om det portugisiska laget tror att EM 2024 kan bli den sista stora händelsen för Ronaldo och Pepe. Intressant nog svarade han: ”Cris skämtar alltid om att det är dags att slappna av, men jag har redan sagt till honom att du kommer att få ett fantastiskt EM och att du redan tänker på VM. I fotboll kan du aldrig välja vilken dag du slutar eller vilken dag vi flyttar hit eller dit.”

Otavio insisterar på att om Cristiano Ronaldo fortsätter att spela på samma nivå, där han gör 50 mål varje år, så “kommer veteranen att vilja fortsätta” även vid 45, “om hans kropp kan hantera det.” Den tidigare Porto-mannen tillade, “Han tänker inte på den här saken. Cristiano funderar på att avsluta säsongen på ett bra sätt med Al Nassr för att nå EM bra, presentera ett underbart evenemang och, om Gud vill, vinna titeln.” Optimism omger även Ronaldos lagkamrat, eftersom Otavio djärvt hävdar att 38-åringen fortfarande är där under lång tid. Noterbart är att presidenten för Portugals landslag också tidigare antydde CR7:s internationella framtid.

Fernando Gomez hävdar att CR7 kommer att stanna tills hans mandatperiod tar slut!

President Fernando Gomez har nyligen gett en enorm inblick i Cristiano Ronaldos karriärplan. Han sa, “Det enda jag har säkert för tillfället är att Cristiano inte kommer att lämna Portugal förrän efter att jag lämnat kontoret. Faktum är att om han fortsätter med den styrka och ambition han har visat, föreställer jag mig att han kommer att fortsätta i många år till.”

“Cristiano spelar där” – Australian Open-Bound Carlos Alcaraz avslöjar överraskande fandom för Cristiano Ronaldos Al Nassr

Hans mandatperiod går ut den 30 juni 2024, och datumen för UEFA-tävlingen är satta till den 14 juni 2024 till den 14 juli 2024. Detta gör det uppenbart att Ronaldo åtminstone kommer att spela för Os Navegadores genom EM . Därefter kan han offentligt klargöra sin framtid efter euron. Även turneringens övergripande konsekvenser kan också påverka hans slutgiltiga beslut.

Vad är dina förutsägelser om Cristiano Ronaldos framtid? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär