Monday, December 11, 2023
HemBaseball350 miljoner dollar mannen Alex Rodriguez erkänner att han är mest tacksam...

350 miljoner dollar mannen Alex Rodriguez erkänner att han är mest tacksam för ett föremål på 8 dollar denna Thanksgiving

Även efter sex år av sin pensionering har Alex Rodriguez en mäktig fanbas i sportvärlden. Det är särskilt resultatet av hans fantastiska men ändå kontroversiella karriär, olika populära romantiska eskapader och en aktiv och levande närvaro på sociala medier. Idag, med ett väletablerat imperium inom affärsvärlden och en känd sändningskarriär, fortsätter A-Rod att behålla sin popularitet.

A-Rod började bokstavligen och bildligt talat från ingenting. Från Miamis gator till staden New York har den före detta Yankee kommit långt. Född till en ödmjuk familj, övergav shortstopens pappa hela familjen i ung ålder. Följaktligen började A-Rods mamma arbeta två skift om dagen för att få det att gå ihop. Idag överstiger A-Rods nettovärde 350 miljoner dollar. Och med anledning av Thanksgiving är den trefaldige AL MVP-vinnaren bara tacksam. Och gör det på ett konstigt och “kallt” sätt.

Alex Rodriguez levererar ett speciellt tacksägelsemeddelande som cirkulerar ett föremål på $8

Nyligen, i en rulle som laddades upp av A-Rod på hans Instagram-konto, talar han om allt han är tacksam för. Dessutom lägger han till ett speciellt omnämnande till en glass värd $7,99 från Whip N’ Dip som gjorde hans Thanksgiving ännu mer speciell.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alex Rodriguez (@arod)

I videon berättar A-Rod om den läckra glassen och hävdar att den är det föremål han är mest tacksam och tacksam för denna Thanksgiving.

Han säger: “Hej, igen. Jag hoppas att alla hade en fantastisk Thanksgiving. Jag måste säga att jag är så tacksam för så många saker, speciellt den här glassen. Gud välsigna alla.”

A-Rods nuvarande och tidigare romantiska liv

Under åren var Alex Rodriguez i olika relationer med Hollywood-kändisar. Bland dessa är den mest populära fortfarande hans förhållande till popsensationen Jennifer Lopez. Paret förlovade sig 2019, två år efter att de började dejta.

Men två år efter deras engagemang, i april 2021, började de möta problem. Officiellt angivna skäl var att deras förhållande hade börjat stagnera. Inofficiella skäl kretsade dock kring att JLo inte kunde lita på A-Rod.

Nu är JLo lyckligt gift med sin före detta fästman, Ben Affleck. Samtidigt har A-Rod ett förhållande med fitnesstränaren Jaclyn Cordeiro.

Trots att de firade flera Thanksgiving-helger tillsammans, tillsammans med sin familj, fungerade paret inte i den större bilden. Vad tyckte du om deras förhållande? Och hur firade du Thanksgiving’22? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär