Sunday, December 10, 2023
HemBaseball350 miljoner dollar mannen Alex Rodriguez använde en gång 24K guld och...

350 miljoner dollar mannen Alex Rodriguez använde en gång 24K guld och 10 000 Swarovski-kristaller på djärvt sätt för att imponera på ex-flickvännen Jennifer Lopez

Alex ‘A-Rod’ Rodriguez och Jennifer Lopez hade en överdådig livsstil rakt igenom. Ett glamoröst par tjänade de som kungligheter och spenderade likaså. Rodriguez, i synnerhet, duschade många dyra presenter på Lopez under deras förhållande. De dyra romantiska erbjudandena började från början av själva förhållandet, som också inkluderade ett par födelsedagstårtor.

Rodriguez-Lopez kärleksaffär började 2017. De blev vänner efter ett tillfälligt möte och blev älskare på kort tid. Intressant nog har de sina födelsedagar i samma månad, avgränsade med tre dagar. Så de firade en gemensam födelsedagsfest 2017, romantiskt.

Lopez födelsedag är den 24 juli, medan Rodriguez födelsedag är den 27 juli. Den före detta jänkaren gav Lopez en tårta i tre nivåer på hennes födelsedag. Medan Lopez fick en ännu större sexvåningstårta för det gemensamma firandet på Rodriguez födelsedag. Således var 2017 ett exceptionellt år för Lopez på många fronter.

Alex Rodriguez smyckade tårtor för Jennifer Lopez

Jennifer Lopez är inte främmande för extravaganta födelsedagstårtor, men Alex Rodriguez tog saken till en annan nivå 2017. Lopez födelsedagstårta i tre nivåer innehöll handgjorda lejonhuvuden, 24K ätbart guld och Swarovski-kristaller. Dessutom var smaken Lopez favorit, Chocolate Godiva. Men den höga tårtan som följde på de 350 miljoner dollar värda Rodriguez födelsedag överskuggade den tidigare delikatessen.

Den enorma tårtan i sex nivåer värd 1 956 $ pryddes med över 10 000 Swarovski-kristaller. Dekorerad med ätbart guld och elfenben, tårtan innehöll till och med en “Jennifer”-namnskylt i diamant. Lopez postade en bild på sig själv i sin utskurna svarta Bao Tranchi-klänning med tårtan, tillsammans med bildtexten “Ummmm tårta någon?” Rodriguez önskade Lopez på hennes födelsedag med ett Instagram-inlägg där han citerade: “Grattis på födelsedagen till denna fantastiska människa som lyser upp min värld varje dag.”

Medan Lopez lade upp ett Instagram-inlägg för Rodriguez på hans födelsedag och citerade: “Grattis på födelsedagen till mannen som får mitt hjärta att hoppa över ett slag varje gång han går i rummet. Önskar dig det bästa året någonsin min älskade. Så exalterad över allt Gud har i beredskap för dig.”

Det nuvarande livet för den romantiska Alex Rodriguez och hans ex-flamma

Medan de dejtade verkade Rodriguez och Lopez vara symbolen för ett oskiljaktigt par. Icke desto mindre, enligt allmän kännedom, är ex-kändisparet inte tillsammans längre. De bröt upp 2021 och vågade sig åt olika håll. Lopez gifte sig med den världsberömda skådespelaren Ben Affleck, medan Rodriguez dejtar en träningsinstruktör som heter Jaclyn Cordeiro.

Så vilken tårta av de två skulle du ha älskat att smaka? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär