Tuesday, February 27, 2024
HemNBA$3,5 miljarder rika Michael Jordans Tequila-firande ser Larsa Pippen tagga tillsammans med...

$3,5 miljarder rika Michael Jordans Tequila-firande ser Larsa Pippen tagga tillsammans med sonen Marcus

Marcus Jordan och Larsa Pippen ansluter sig till festligheterna vid Michael Jordans senaste evenemang. Även om legenden inte har avslöjat mycket om hans sons förhållande, ser åskådare paret kliva in i 6x-mästarens bash endast på inbjudan. MJ:s älskade spritmärke, Cincoro Tequila, tar upp en ny kollektion i begränsad upplaga. För att markera denna nya milstolpe sågs både Larsa och Marcus njuta av festkvällen tillsammans.

Amerikas favoritvideo idag

Larsa delade några snaps och klipp från festen på sin IG-story.

Larsa Pippen följer med Marcus Jordan för Cincoros senaste firande

För första gången har varumärket samarbetat med en partner. Det nya partnerskapet släpper 150 unika Anejo-flaskor. Det var ett samarbete med den amerikanske grafikern Joshua Vides, som applicerade sin ikoniska monokromatiska stil på flaskorna.

Avtäckningen av släppet ägde rum den 5 december vid ett privat evenemang på Edition Hotel i Miami Beach. Larsa, som följde med Marcus till festen den här gången, la upp bilder på evenemanget. Cincoro Añejo x Josh Vides svarta och vita flaskor, prissatta till $649,99, innehåller en färsk serie av Añejo Tequila lagrad i 20 månader.

Varumärket är skapat av Chicago Bulls-legenden och hans andra fyra vänner, Wyc Grousbeck från Boston Celtics, Emilia Fazzalari, Jeanie Buss från Los Angeles Lakers och Wes Edens från Milwaukee Bucks. Marcus har tidigare deltagit i ett flertal evenemang och belönades även med en personlig present från varumärket.

Marcus Jordan fick en skräddarsydd Tequila-flaska från Cincoro

För bara några dagar sedan stoltserade Trophy Room-ägaren med sin skräddarsydda tequilaflaska från märket. Han postade en närbild av flaskan på sin IG-berättelse, vilket återspeglar hans engagemang för att marknadsföra sin fars varumärke. Guldflaskan hade hans namn, “Marcus Jordan”, vackert inskrivet med gyllene bläck.

Flaskan är prissatt mellan $100–$150, men det är säkert en dyrbar sak med den speciella anpassade nicken. Precis som entreprenören på 3,5 miljarder dollar brinner hans son också för tequila. Denna personliga gåva är också en nick till det speciella förhållandet mellan Marcus och hans far. Har du sett inlägget?

NBA-analytiker slår igenom LeBron James agent Rich Pauls kommentarer om pressen att “följa” Michael Jordan: “Han var tvungen att följa Magic (Johnson)”

RELATED ARTICLES

Mest populär