Saturday, January 28, 2023
HemNews35-åriga "Supermom" WTA-spelare glad att dunka Serena Williams för en prestigefylld ära...

35-åriga “Supermom” WTA-spelare glad att dunka Serena Williams för en prestigefylld ära vid årets slut – “Mina två barn och min man…”

Tidigare i år återvände två supermammor till tennisbanan. Wimbledon fungerade sedan som katalysatorn för comebacken. Det var inga mindre än Tatjana Maria och Serena Williams. Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren var borta från Touren i över ett år på grund av sina kvardröjande skadeproblem, och den 34-åriga tyskan var på mammaledighet och gjorde sig redo att föda sitt andra barn. Således var de båda starka utmanare till priset Comeback Player of the Year 2022 vid WTA Awards.

Trots att den har varit på WTA-touren i några år, letar den tyska spelaren fortfarande efter sin första Grand Slam-titel även efter att ha gjort en fantastisk comeback på tennisbanan under de senaste åren.

Serena Williams är inte årets comebackspelare!

Fans av den amerikanska tennisspelaren trodde att Williams kunde vinna priset för årets mest fantastiska comeback. Men de kanske är lite besvikna eftersom Serena Williams inte vann det prestigefyllda WTA-priset ens under sitt pensionsår. Det var Tatjana Marias fans som är över månen och firar sin stjärnas fantastiska comeback efter att ha fött en andra gång.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Women’s Tennis Association (@wta)

Den officiella WTA Instagram-sidan tillkännagav nyligen sina vinnare och kallade den tyska tennisspelaren supermom för att ha haft en framgångsrik säsong 2022. I år vann hon sin andra titel i karriären och gjorde en strålande körning till semifinalen i Wimbledon-mästerskapen. Med tillkännagivandet fanns också en video av den tyska stjärnan tillsammans med hennes 9-åriga dotter. Hon delade ett litet meddelande och sa: “Tack så mycket för att du röstade på mig som Comeback-spelare 2022. Det betyder mycket för mig att ha alla dessa… med mina två barn och min man. Tack igen och vi ses 2023.”

DYK DYPARE

Båda mammorna gjorde comeback till WTA-turnén med start från Wimbledon i år. Men till skillnad från Maria, som tog sig till semifinal, kom Williams till korta och var ute ur Grand Slam-turneringen efter att ha stått inför nederlag i den första omgången.

Daria Saville nominerades också till priset

En nominering till detsamma tilldela gick till den australiensiska tennisspelaren som gjorde comeback tidigare i år. Följaktligen hypade 28-åringens man upp sin frus prestationer i år när de nominerade släpptes. Han gratulerade henne på Twitter för att hon började året utanför topp 600 och slutade på plats 54 trots att hon inte spelat några matcher under säsongens sista månad.

Den australiensiska tennisspelaren kanske inte har fått äran, men hon och hennes man vinner utan tvekan fansens hjärtan med sin motspelare på Twitter.

Håller du med om resultatet? Tycker du att Serena förtjänade att vinna priset mer än Tatjana Maria?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär