Tuesday, February 27, 2024
HemMLB$34 miljoner Brewers Slugger Set för perfekt comeback, eftersom Milwaukee ger honom...

$34 miljoner Brewers Slugger Set för perfekt comeback, eftersom Milwaukee ger honom bästa chansen efter förödande skada

Det enda den här lågsäsongen har saknat lite är överraskningar. De flesta lag når sina mål; fria agenter skriver på med lagen de alltid har varit länkade till. Men efter månader av väntan, äntligen, finns det ett sken av en överraskning med Rhys Hoskins som skriver på med Milwaukee Brewers. Det här är den signering som ingen förväntade sig, men vid en djupare blick är det för meningsfullt för oss att inte förvänta oss det.

The Brewers är längst ner på den finansiella totempålen. Ett av de minsta marknadslagen, fansen förväntar sig inte många stora värvningar från dem. Så det är intressant att franchisen har gått utanför sin komfortzon för Rhys Hoskins. Men detta ser ut som en risk med enorm uppsida för både sluggern och Brew Crew.

Varför är kopplingen mellan Milwaukee Brewers och Rhys Hoskins för meningsfull?

Rhys Hoskins hade varit en central del av Philadelphia Phillies-truppen sedan hans debut. Den bofasta sluggern hos Fightin’ Phils, Hoskins, skapade ett skrämmande rykte. Kanske var det därför på MLB Networks Hot Stove, Harold Reynolds och Matt Vesgersian var så positiva till att Brewers värvade Hoskins.

Matt Vasgersian och Harold Reynolds väger in Rhys Hoskins’ passform med Brewers, efter rapporter om att de två har kommit överens om ett avtal. #MLBNHotStove pic.twitter.com/itTjtdXCsg

— MLB Network (@MLBNetwork) 24 januari 2024

Vesgersian noterade det faktum att Brewers saknar starka slagare och hur en “stud first baseman” kunde ge dem ett försprång denna säsong. För detta ändamål påpekade Reynolds att American Family Field kunde vara mycket lämplig för Hoskins. Att säga att Hoskins inte kommer att behöva “ta itu med väderproblemen, och det har lite av en kupol.”

2023 hade Brewers tillsammans slagit 165 hemmarunter och var 25:a i ligan. Även om Hoskins missade 2023 på grund av skador, avslutade han 2022 med 30 homeruns. Hoskins har slagit över 28 homeruns varje säsong, förutom hans debut och säsongen 2020. Om sluggern återgår till full hälsa 2024, kommer det inte att vara en överraskning att se honom leda Brew Crew i slugging. Detta är något som han desperat behöver, eftersom 2023 har minskat mycket av hans värde på marknaden.

Läs mer: Ungar desperata att lägga till Cody Bellinger? Brewers signering på 34 miljoner dollar påverkar North Side Teams alternativ

Samtidigt kommer bryggarna att ge Hoskins en miljö med relativt låga förväntningar. Dessutom, med en opt-out efter det första året, kunde Hoskins göra 2024 till ett auditionsår för sig själv. Ett år genom vilket han kommer att öka värdet på sitt potentiella kontrakt när han går in på free agentur igen.

Hur Brew Crews offseason är en sammanslagning av framtid och nutid?

Brewers har redan skrivit på 19-årige Jackson Chourio med ett kontrakt på 82 miljoner dollar. Med Hoskins affär på 34 miljoner dollar har laget redan spenderat lite över 116 miljoner dollar för dessa två spelare. Medan Chourio är en satsning för framtiden, är Hoskins en klassisk värvning för att förbättra lagets nutid.

Trots att det är en farm-first-franchise, ser det ut som att Beermakers försöker sätta liv i sitt första lag just nu. Med ligan som ser en helt ny topp efter att Dodgers passerade 1 miljard dollar denna lågsäsong, är det uppmuntrande att se småmarknadslag förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Inlägget $34 Million Brewers Slugger Set för perfekt comeback, eftersom Milwaukee erbjuder honom bästa chansen efter förödande skada dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär