Friday, February 3, 2023
HemMMA34-åriga Conor McGregor skickar ett uppmuntrande meddelande till den "yngsta någonsin" UFC-stjärnan...

34-åriga Conor McGregor skickar ett uppmuntrande meddelande till den “yngsta någonsin” UFC-stjärnan Raul Rosas Jr.

Trots hans många framgångsrika affärssatsningar, Conor McGregor är fortfarande väldigt involverad i kampspelet. Irländaren var UFC:s första samtidiga dubbelmästare. Han är också utan tvekan den största PPV-stjärnan i sporten för tillfället. “The Notorious” håller alltid ett öga på UFC-landskapet och tar ofta till Twitter för att kommentera slagsmål eller ägna sig åt skämt med sina rivaler efter deras slagsmål. Nyligen gick 34-åringen till Twitter för att önska lycka till ett ungt underbarn som kämpar på UFC 282-kortet i helgen.

Raúl Rosas Jr. som blev den yngsta UFC-signaten vid 17 års ålder, kommer att göra sin debut i helgen i Vegas. “El Nino Problema” säkrade ett UFC-kontrakt i september efter att ha imponerat Dana White på Contender Series. Rosas Jr. fyllde 18 månaden därpå och kommer att möta Jay Perrin på UFC 282.

Conor McGregor önskar Raul Rosas Jr lycka till

“The Notorious” Conor McGregor verkar ha intresserat sig för den yngste UFC-signataren någonsin. Irländaren svarade på ett klipp av ynglingen från UFC 282 media scrum. McGregor delade med sig av sin upphetsning för ynglingen och önskade honom lycka till med karriären.

Det är otroligt! Den yngsta någonsin. Lycka till ung man, i din karriär med @ufc. https://t.co/11obs8F9t8

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 8 december 2022

Den tidigare ‘mästaren’ skrev: “Det är otroligt! Den yngsta någonsin. Lycka till unge man, i din karriär med @ufc.”

Rosas Jr., i klippet, ägnade sig åt något mildt trash talk. Han sa att hans motståndare skulle göra ett bättre jobb som jultomte än som en fighter. 18-åringen såg självsäker ut och på högt humör inför en monumental kamp för sin karriär.

DYK DYPARE

Rosas Jr. är dock inte det enda underbarnet som upphetsade “Mystic Mac”. Nyligen identifierade McGregor en annan potentiell stjärna utanför befordran och bad UFC att värva honom.

McGregor ville att UFC skulle underteckna Contender Series-avslag

Efter PFL-mästerskapen 2022 uppmanade Conor McGregor UFC att värva PFL-stjärnan Brendan Loughnane. Loughnane vann PFL-titeln i fjädervikt och en miljon dollar efter att ha slagit Bubba Jenkins. Loughnanes prestation i co-main eventet imponerade tillräckligt på McGregor för att kräva att han skulle värva till UFC.

I sin tweet bad McGregor UFC att teckna den “spännande fightern” Loughnane. För att stödja sitt krav citerade han Loughnanes historia med befordran (Dana Vit avvisade honom i Contender Series 2019). Irländaren tillade också att hans undertecknande skulle vara en “pengar på banken” för den brittiska/europeiska marknaden.

Delar du McGregors spänning inför Raul Rosas Jrs debut? Vad är dina förutsägelser för kampen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär