Wednesday, February 28, 2024
Hem21 Savage$300 000 Poorer Lakers Fan Kai Cenat utplånad av Trae Young och...

$300 000 Poorer Lakers Fan Kai Cenat utplånad av Trae Young och Co efter 21 Savage’s Thrashing

Los Angeles Lakers fan, Kai Cenat, deltog i kvällens match mot Hawks i hopp om att lugna sin sårade själ. Onlinestreamern hade precis en ful förlust – närmare bestämt en $300 000 förlust för rapparen 21 Savage under ett Madden 24-spel. Han hoppades att den riktiga matchen skulle bli bättre.

Tyvärr fick de i Purple & Gold-matchen acceptera ännu ett förkrossande nederlag i händerna på Trae Young och Co. När Cenat såg matchen med en övergiven blick i ögonen, var Cenat redo att bara skrika ut sina ögon över den skoningslösa smällen.

Hawks behövde inte kränka Kai så här @KaiCenat @ATLHawks pic.twitter.com/plwUxJnKdT

— Övertid (@övertid) 31 januari 2024

Det stackars Lakersfansen kan inte skyllas på. 1-2 på bortaplan nu, LA led kraftigt utan sin dominerande center, Anthony Davis. Atlanta var in och ut ur färgen och gjorde vad de ville. Om Houston riktade in sig på LeBron James igår, krävde ikväll inga sådana strategier. Det fanns ingen att rikta in sig på. Allt Atlanta behövde göra var att spela spelet.

Och spela, det gjorde de! Blackhawks hade sju spelare med dubbla siffror, där tre av dem landade dubbla dubblar. Jalen Johnson (19-11), Clint Capela (13-12) och Trae Young (26-13) tog ledningen i kväll. Lakers såg sig själva i ledningen en kort stund under andra kvartalet innan Rui Hachimura och Jaxson Hayes gav upp det också, med dåliga rotationer till hörnskyttar.

Dejounte Murray, LA:s långvariga handelsintresse, var bara en poäng blyg för en dubbeldubbel och avslutade natten med 24 poäng, nio assist och fyra returer. D’Angelo Russell utgjorde tyvärr knappt ett hot med sina nio poäng på 27 minuter. Återigen var behovet av timmen plågsamt uppenbart eftersom den efterlängtade matchupen mellan paret bara rann ut som popstenar.

Ändå kommer inget av det i närheten av den sårade Kai Cenat kände.

Kai Cenat speglar smärtan som alla Los Angeles Lakers-fans känner

Kais uttryck för plåga och ångest är något som alla Purple & Gold-fans kan relatera till. Deras lojalitet mot franchisen och kungen testas hårt nu. Men Cenat har en annan anledning till sitt elände.

Läs mer: “Dagen innan GTA kommer ut”: Kai Cenat och IShowSpeed ​​låser datumen för en boxningsmatch!

På måndagen hade 21 Savage besökt den 22-åriga YouTubern, och duon gick med på en omgång Madden. Med satsningar. I de två klippen som publicerades visade det första att Kai tog ledningen. Men den andra såg honom förlora mot Atlanta-rapparen 26-21. Och en klumpsumma på $300 000!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av DJ Akademiks (@akademiks)

Tja, förlusten var säkert en lågpunkt. Men streamingenheterna måste ha kostat honom mer. Och nu borde den totala förlusten komma till mer än $300k. Om Kai trodde att en basketmatch skulle ha bättre tur fick han en brutal käftsmäll. Lakers själva spelar på att snabbt tappa tur.

LA kommer att möta Boston Celtics härnäst, och det råder ingen tvekan om att det kommer att bli en svårare matchup än kvällens. Förhoppningsvis kommer Lakers att göra åtminstone en anständig kamp.

Inlägget $300 000 Poorer Lakers Fan Kai Cenat Obliterated by Trae Young and Co After 21 Savage’s Thrashing dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär