Sunday, December 10, 2023
HemMMA3 skäl till varför du inte kan missa ONE på Prime Video...

3 skäl till varför du inte kan missa ONE på Prime Video 5

Denna fredag, den 2 december, kommer ONE Championship att återgå till action med sitt femte stjärnspäckade kort på streamingjätten Prime Video.

ONE på Prime Video 5: De Ridder vs. Malykhin sänder live till primetime-publik i Nordamerika och är fullproppad med organisationens mest framstående stjärnor som tävlar i karriäravgörande slagsmål med hög insats. Och det bästa av allt är att fans med Amazon Prime-medlemskap i USA och Kanada kommer att kunna se thrillern i Manila gratis.

Innan ONE återvänder till Filippinernas huvudstad tar vi en närmare titt på vad denna staplade sedel har att erbjuda. Här är tre anledningar till att du måste lyssna på fredag ​​kväll.

#1 världsmästare vs världsmästare Headliner

Reinier “The Dutch Knight” de Ridder sätter sin lätta tungviktsrem på linjen mot den interimistiska tungviktsmästaren Anatoly “Sladkiy” Malykhin inne i Mall of Asia Arena. Båda männen har varit ostoppbara i sina karriärer hittills, vilket gör denna kolossala sammandrabbning ännu mer spännande.

“Den holländska riddarens” suveräna markspel har varit oöverträffat av någon i två viktklasser och har hjälpt honom att samla ihop en perfekt 16-0 professionell tabell. Och Malykhins starka allsidiga arsenal har på liknande sätt drivit honom att få ett 11-0 CV i MMA. För att vinna seger måste båda männen gräva i sina respektive vapenarsenaler.

För världsmästaren ONE i två divisioner måste han undvika att ta emot Malykhins hemska nävar och försöka trötta ut den farliga sluggern på duken.

Malykhin, å andra sidan, måste se till att han inte tillåter holländaren att dominera förfarandet på mattorna – vare sig från vakt eller topposition. Om “Sladkiy” kan sätta den lätta tungviktskungen på bakfoten och eventuellt skicka ner honom till duken med en förkrossande rätt, kan han gå med på elitlistan över världsmästare i två division ONE.

#2 Roberto Soldics mycket efterlängtade debut

Tiden har äntligen kommit för Roberto “Robocop” Soldic att göra sin reklambåge i ONE. Och alla MMA-fans hoppas att han kan leva upp till hypen och vinna en eftertrycklig seger över den obesegrade ryske stjärnan Murad Ramazanov.

“Robocop” fascinerade den europeiska publiken med sin knockout-förmåga i KSW, men nu har han en mycket större scen att visa sig på.

Ramazanov kommer att bli ett trovärdigt test för Soldic. Men om kroaten kan hantera Dagestan Fighter och Evolve MMA:s grappling-spel, kan han klara sitt första uppdrag med råge då han siktar på att tävla om ONE welterviktsvärldstiteln inom en snar framtid.

#3 De finaste striderna för underkastelse

Två submission grappling matcher kommer att gå ner i Circle på fredag ​​kväll. På det ledande kortet kvitterar Tye Ruotolo med tidigare ONE världsmästare i fjädervikt Marat “Cobra” Gafurov. Tye började sin tid i ONE Championship med en vinst mot Garry “The Lion Killer” Tonon på ONE 157 i maj, och han hoppas kunna lämna med ett liknande resultat mot en annan erfaren grappling-baserad MMA-stjärna.

Innan huvudevenemanget drar igång kommer Tyes tvillingbror, Kade, att försvara sin ONE Lightweight Submission Grappling World-titel mot debutanten Matheus Gabriel.

Kade har varit på en het streak i år – besegrat Shinya “Tobikan Judan” Aoki, blivit den yngsta ADCC-världsmästaren i historien och tagit hem den första lättviktssubmissionen med guld på bekostnad av Uali Kurzhev.

Båda tvillingbröderna kom in med ett enormt rykte, och deras prestationer hittills har varit imponerande, så fansen kan förvänta sig ytterligare ett par mycket underhållande grappling-matchups på ONE på Prime Video 5.

RELATED ARTICLES

Mest populär