Tuesday, February 27, 2024
HemWwe3 skäl till varför CM Punk kommer tillbaka på WWE SmackDown 12/8...

3 skäl till varför CM Punk kommer tillbaka på WWE SmackDown 12/8 trots aktivt intresse från RAW

När WWE-universumet gör sig redo för CM Punks planerade ankomst till SmackDown efter nio långa år, tjuter spekulationståget framåt. Medan många spekulerar i att Punk skulle välja Monday Night RAW, tror andra, som Randy Orton, att han skulle välja det blå märket. Här är våra tre skäl till varför Punk kan välja att stanna på SmackDown istället för RAW.

Amerikas favoritvideo idag

Det kommande avsnittet av SmackDown kommer att vara den årliga WWE:s Tribute to the Troops. Med Punks ankomst har showen väckt fansens intresse.

De tre anledningarna till att CM Punk kanske väljer SmackDown som sitt hem

2014 skulle bli det sista året för punk i WWE. Efter att ha förlorat Royal Rumble 2014 mot Kane, skulle Punk gå ut från WWE. Punkens skäl för att gå ut var att hävda kreativa skillnader och favoritism bland de bästa brassarna och den nuvarande grillaren. Detta kom som en enorm chock för WWE-universumet.

Med sin återkomst kunde Punk gå efter den största titeln i WWE, Undisputed Universal Championship. Den här titeln har funnits med Roman Reigns i över tre år. En stjärna som Punk som tävlar om bältet kommer att bli ett enormt drag. Reigns debut på huvudlistan kom som en del av The SHILED på Survivor Series 2012, anställd av Punk. Detta kan också leda till en annan fejd mellan Punk och Wiseman, Paul Heyman.

Den andra anledningen till att Punk kunde signera med SmackDown är Heyman. Heyman och Punk hade en fantastisk kemi, och duon respekterade varandra. Att vara en Heyman Guy är något som Punk älskade. Men sedan hans avgång har Heyman arbetat med Brock Lesnar och Reigns. Detta kan leda till en handling där Heyman förråder Reigns för att låta Punk stjäla vinsten och titeln.

Den sista och tredje anledningen till att Punk dyker upp på SmackDown kan vara att göra sin närvaro känd. Detta kan bli hans nästa drag efter att ha tilltalat fansen på Monday Night RAW. Även om ingen vet vad Punk kan prata om, har hypen lett till massiv biljettförsäljning inför evenemanget. Ändå kvarstår den mest troliga möjligheten att han stannar på Raw för att gå efter Seth Rollins.

Punk kunde stanna på RAW och gå efter Seth Rollins

Många fans spekulerar i att denna andra körning för Punk i WWE kan bli mycket större än tidigare. Den före detta AEW-stjärnan kunde utmana Seth Rollins för sitt WWE World Heavyweight Championship. Det har uppstått spänningar mellan de två. Världsmästaren i tungvikt slösade inte bort tid på att gå av med bölden när Chicago-infödingen kom tillbaka till sin hemstad under Survivor Series PLE. Punk kunde slå två flugor i en smäll eftersom han kunde övervinna en nemesis och även uppnå äran att ha en titel runt midjan.

Efter att ha vunnit titeln på Rollins kunde Punk sedan rikta in sig på Reigns för sin titel. Detta skulle ge Punk en chans att vinna båda bälten och bli den största stjärnan i WWE.

Vad tror du är anledningen till att Punk kommer att finnas på SmackDown? Berätta för oss din anledning nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär