Wednesday, February 21, 2024
HemUfc3 skådespelerskor som kunde inta scenen tillsammans med Dwayne Johnson i "The...

3 skådespelerskor som kunde inta scenen tillsammans med Dwayne Johnson i “The Smashing Machine”

Pro wrestlingvärlden pratar just nu om Zac Efron och AEW World Champion MJF-stjärnan “The Iron Claw”. Däremot kommer Von Erich Family-filmen snart att få en ny motsvarighet med Dwayne Johnson som agerar i den nya satsningen. Men istället för proffsbrottning skulle The Rock ge sig in på MMA-territorium för sitt senaste projekt.

Amerikas favoritvideo idag

Dwayne Johnson är redo att spela rollen som den ikoniske UFC-fightern Mark Kerr i ett kommande projekt som heter “The Smashing Machine”. Medan The Rock redan har blivit utvald att spela huvudpersonen i MMA, är jakten på att en skådespelerska ska fungera som hans motsats. Här är de tre mest troliga valen som kan spela rollen som Mark Kerrs ex-fru, Dawn Staples.

Halle Berry, att spela rollen som det stora inflytandet?

Dawn Staples var ett stort inflytande i den amerikanska mixed kampsportarens liv och karriär. Att hitta någon som liknar hennes liknelse skulle därför vara det bästa sättet för castingcheferna. Intressant nog passar modellen och skådespelerskan Halle Berry beskrivningen perfekt.

Halle ‘Catwoman’ Berry matchar inte bara den fysiska profilen utan har också mångsidigheten att perfekt blanda sig med vilken karaktär som helst. Hon har redan visat sina formskiftande färdigheter i den biografiska dramaserien “Introducing Dorothy Dandridge”, och har även visat sin actionfärdighet i X-Men.

Medan Berry är ett bra val för rollen, kan en skådespelare som har mer erfarenhet och kemi med Dwayne Johnson också komma ifråga för rollen. Och en bra passform för detta skulle vara Wonder Woman Gal Gadot.

Gal Gadot och Dwayne Johnson blir kung och drottning efter biskopar?

Dwayne Johnson och Gal Gadot blåste allas sinnen med sina karaktärer i filmen Red Notice. I filmen som också spelade Ryan Reynolds såg Johnson och Gadot fungera perfekt synkroniserat samtidigt som publiken lurade till slutet. Medan Gadot dräpte med sin karaktär som biskopen, utnyttjade Dwayne Johnson sin stereotyp på skärmen till fullo.

Medan båda skådespelarna redan har arbetat i Fast and the Furious-serien, var deras inverkan i Red Notice svårare. Gadot är också mycket mångsidig och anpassningsbar, och publiken skulle älska att se henne mot Dwayne Johnson.

Dwayne Johnsons XFL kan bara producera WWE:s nästa stora huvudevenemangsstjärna

Medan publiken älskade Gadot och DJ:s parning på skärmen, imponerade en annan skådespelerska i en storfilm med honom och kunde möjligen få den här rollen.

Emily Blunt och Dwayne Johnson för ännu en storsäljare?

Emily Blunt och Dwayne Johnson har spridit sin magi i “Jungle Cruise” med en möjlig uppföljare på väg. Medan Johnson redan har medverkat i många äventyrsfilmer, framstår Jungle Cruise som en av de bästa. På sistone var Blunt i nyheterna för att han gick med Johnson på “Kate Warne”-projektet.

Dwayne Johnson och Emily Blunt delade också scen för att dela ut Oscarspriset för den bästa animerade filmen. Skådespelarduon delade också ett fånigt fototillfälle bakom scenen och fick flera fans kärlek. Deras kemi på och utanför skärmen har älskats av fansen och paret kan komma samman igen för “The Smashing Machine”.

Vilka av dessa skådespelerskor tycker du borde agera mittemot Rock i MMA-biografiska filmen? Har du några andra namn i åtanke? Låt dina tankar flöda i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär