Sunday, December 10, 2023
HemWwe3 nyligen släppta WWE-stjärnor som skulle kunna återvända på AEW Full Gear...

3 nyligen släppta WWE-stjärnor som skulle kunna återvända på AEW Full Gear inklädda som MJF:s maskerade angripare

AEW Full Gear är en PLE som sänds lördagen den 18 november. PLE kommer live från Kia Forum i Inglewood, Kalifornien, och har fått massor av uppmärksamhet online. Trots röran som Tony Khan skapade för sig själv och företaget är fansen fortfarande entusiastiska över PLE och allt det kan erbjuda när det gäller berättande, speciellt för MJF.

Det har varit ett antal släpp från WWE i år. Full Gear kan vara det bästa stället för dessa brottare att debutera.

De tre WWE-stjärnorna som kunde debutera på AEW Full Gear

En av de mest intressanta berättelserna som går in i AEW Full Gear kretsar kring MJF och en maskerad figur i en Devil-mask. Sedan ganska länge har den maskerade figuren initierat attacker och misshandel mot MJF och alla som står med honom. Wrestling-fans spekulerar att det kan vara en ex-WWE-stjärna. Men vem kan det vara och varför?

Första valet kan vara Matt Riddle. Trots att han nyligen fick ett barn, och detta inte är hans traditionella stil, kunde Riddle ha tagit på sig rollen som den maskerade figuren. I väntan på att få göra sin storslagna debut på höjden kan Riddle tona ner sin prestation för att inte ge bort sin identitet. Fans i WWE älskade Riddle för hans in-ring arbete och bra komiska timing.

Mustafa Ali släpptes från företaget bara nio dagar innan han mötte Dominik Mysterio för NXT North American Championship. Han, tillsammans med Dolph Ziggler, släpptes efter att 100 andra anställda sades upp från WWE. Detta ägde rum den 21 september 2023, och AEW Full Gear skulle vara ett bra ställe att återvända till den kvadratiska cirkeln.

Som nämnts ovan släpptes Ziggler och Ali samtidigt, och någon av dem kunde vara under masken. Ziggler är rankad som en av de hårdast arbetande medlemmarna i WWE-listan. Att göra sin debut i AEW kan hjälpa till att stärka programmet, med Zigglers fans som tittar på honom. Trots alla spekulationer är inget bekräftat vem personen under masken är.

Ändå är AEW Full Gear-evenemanget inställt på ett staplat matchkort.

AEW Full Gear matchkort

Det finns totalt sju matcher på AEW Full Gear. Med flera titlar på raden är matchkortet actionfyllt och något fansen är otroligt glada över att se. Det fullständiga matchkortet är som följer:

The Young Bucks vs. The Gunns: AEW World Tag Team Championship
Toni Storm vs. Kris Statlander: TBS Championship
Adam Copeland vs. Christian Cage: TNT Championship
Mercedes Moné vs. Saraya: AEW Women’s World Championship
Swerve Strickland vs. Adam Page
Ricky Starks vs. Jon Moxley
Jay White vs. MJF: AEW World Championship

Vad är dina tankar om vem som kan vara under masken? Berätta för oss i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär