Sunday, December 10, 2023
HemMMA3 miljoner dollar och Rolls-Royce-erbjudande för Cyborg-Harrison står sig fortfarande säger PFL-ordförande...

3 miljoner dollar och Rolls-Royce-erbjudande för Cyborg-Harrison står sig fortfarande säger PFL-ordförande men Cris Cyborg är inte nöjd

Före detta UFC stjärnan Cristiane Justino reagerar på bomben som släpptes av PFL-chefen Donn Davis. Cris Cyborg och Kayla Harrison är två av de största kvinnliga MMA-stjärnorna utanför UFC. Fansen har länge väntat på en kamp mellan de båda och det verkar nu som att de bara kan få det.

Cris Cyborg har alltid varit känd för sin vansinniga kraft. Utöver det har hon över 20 knockouts och 25 karriärsegrar i MMA. Dessutom är hon den enda MMA-fighterhanen eller kvinnan som vinner titlar i alla fyra kampanjerna inklusive UFC, Strikeforce, Invicta och Bellator. Dessutom är hon för närvarande Bellator fjäderviktsmästare och har försvarat den över 3 gånger.

DYK DYPARE

Dessutom har Kayla Harrison vunnit 2019 års PFL-mästerskap i lättviktsturnering. Hon har också vunnit rygg mot rygg guldmedaljer som olympier i MMA. Dessutom har hon levt upp till hypen genom att få ett fantastiskt rekord på 12-1 i sin MMA-karriär så här långt. Hennes enda förlust kom mot Larissa Pacheco nyligen.

Cris Cyborg reagerar på Donn Davis förslag

Donn Davis med sin senaste tweet väckte en storm på Twitter. Han tillkännagav ett förslag om den kanske största kvinnliga MMA-kampen i historien utanför UFC. Fansen var upprymda när de lyssnade på förslaget och det blev ännu bättre när den brasilianska MMA-fightern började svara på dem.

ERBJUDANDE STÄNDER@KaylaH v @criscyborg

$1M varje fighter + $2M vinnare

Ytterligare “tips” … vinnarval Rolls-Royce

Största kontantväskan i historien för kvinnlig MMA-kamp

Inget mer att gömma sig … bestäm det bästa inne i buren … @PFLMMA PPV Super Fight.#KaylaCyborg

— Donn Davis (@DonnDavisPFL) 29 november 2022

Donn Davis föreslog en kamp mellan Harris och Cyborg värd 4 miljoner dollar. Varje fighter kommer att få $1 miljon och utöver det kommer vinnaren att få $2 miljoner. Han nämner vidare ett vinnarval av Rolls Royce. Detta skulle göra denna kamp till den största kvinnliga MMA-kampväskan. Den föreslagna kampen kommer att slå rekord. Cris Cyborg svarade på tweeten.

Cyborg hävdade att hon kommer att göra sin amerikansk boxningsdebut live på BLK Prime Boxing den 10 december tillsammans med den #1 P4P-boxaren i sporten. Hon svarade till och med på förslaget genom att be om en 80/20-delning till hennes fördel.

😂 🥱 10 december gör jag min amerikansk boxningsdebut live @BLKPRIMEBOXING tillsammans med den #1 P4P-boxaren i sporten @terencecrawford

— CrisCyborg.Com (@criscyborg) 30 november 2022

80/20 pic.twitter.com/zIp1GzDtN5

— CrisCyborg.Com (@criscyborg) 29 november 2022

Dessutom skämtade hon till och med om att hon kör en Tesla och kommenterade erbjudandet om vinnarens val av Rolls Royce. Hon svarade ett fan angående att hon dissade fightern som besegrade Harrison genom att säga att företagets kultur också är viktig. Hon nämner till och med att hon inte skulle acceptera 1/3 pengar tillbaka.

🥱 Varför skulle jag acceptera endast 1/3 av mina garanterade pengar?

— CrisCyborg.Com (@criscyborg) 30 november 2022

Ett företags kultur är viktigt ❤️🙏🏽

— CrisCyborg.Com (@criscyborg) 30 november 2022

Vem ger du tillbaka för att rycka ära?

RELATED ARTICLES

Mest populär