Wednesday, December 6, 2023
HemMMA3 Fighters som kommer att vinna mest på ONE på Prime Video...

3 Fighters som kommer att vinna mest på ONE på Prime Video 5

ONE på Prime Video 5: De Ridder vs. Malykhin är precis runt hörnet, och fans har massor av anledningar att se fram emot all-star räkningen. Det finns avgörande matcher upp och ner på kortet som kan se att fighters flyttas upp till divisionsrankingen och tre världstiteluppgörelser som kommer att vara avgörande för viktklasserna inblandade.

Inför ONE:s återkomst till Manila, Filippinerna, har vi delat ner tre fighters som kommer att vinna mest nästa fredag, den 2 december.

#1 Anatoly Malykhin

Anatoly Malykhin har gjort sin närvaro känd i ONE:s tungviktsdivision, efter att ha vunnit den tillfälliga världstiteln tidigare i år. Men den ryske stjärnan kan skicka en skarp varning till de lätta tungviktarna om han kan sno divisionskungen Reinier de Ridders krona i kvällens huvudevenemang.

De Ridder har varit suverän under hela sin tid i ONE hittills, gått en 7-0-körning och tagit världsmästartiteln ONE mellanvikt och lätt tungvikt. På pappret finner han sig själv som favorit att vinna denna episka tävling. Han måste dock först hitta en väg förbi Malykhins enorma slagkraft, vilket kan stänga av motståndarna på ett ögonblick.

Den enorma ryssen kommer att gå in i denna match med stort självförtroende, eftersom han vet att han har kunskapen på duken och styrkan att ge “The Dutch Knight” sitt första nederlag.

#2 Roberto Soldic

Roberto “Robocop” Soldic har varit det mest omtalade namnet inom MMA de senaste månaderna. Som ett resultat kommer kroaten att vara angelägen om att backa upp hypen med en eftertrycklig vinst mot Murad Ramazanov när han gör sin debut i Circle on the ONE på Prime Video 5-huvudkortet.

Soldic är ett absolut monster när han släpper nävarna, och han har tillräckligt med visdom för att hantera gripare på duken också. Av en slump är detta två områden som kommer att spela in mot hans motståndare.

Ramazanov är en mästare på duken, och han verkar alltid hitta den rätta vägen för att demontera rivaler. Han har gjort det perfekt under hela sin karriär, och samlat ett rekord med 11-0 med tre triumfer inne i cirkeln.

Han kommer utan tvekan att bli Soldics hittills tuffaste test i karriären. Men om “Robocop” förblir klok och plockar sina skott bra, kan han få en perfekt start i ONE och kanske hamna inom beröringsavstånd från ett slag i weltervikts-VM.

#3 Allycia Hellen Rodrigues

Allycia Hellen Rodrigues kan vara den ENE atomviktsmästaren i Muay Thai, men den brasilianska stjärnan har mycket att vinna i sin storsäljande världsmästarmatch med den interimistiska divisionsdrottningen Janet Todd. Detta kommer att vara hennes första chans att försvara sitt guld efter att ha tagit det från Stamp Fairtex i sin debut i augusti 2020, så hon kommer att få eld för att cementera sin dominans över divisionen.

Den mycket efterlängtade striden kommer också att fungera som hennes återgång till tävlingen efter hennes barns födelse, vilket betyder att hon kommer att vara motiverad att bevisa för världen och sig själv att hon fortfarande har färdigheterna.

24-åringen höll sina vapen vassa under graviditeten för att inspirera fighter-mammor överallt, så fans kan förvänta sig att brasilianaren kommer att visa upp en ny hunger på ONE på Prime Video 5.

RELATED ARTICLES

Mest populär