Monday, February 26, 2024
HemBodybuilding2X Olympia-mästaren Shaun Clarida krossar ryggpasset med "The Pro Creator"

2X Olympia-mästaren Shaun Clarida krossar ryggpasset med “The Pro Creator”

Shaun Clarida avslutade 2023 med en skräll. Den tidigare 212 Olympia-mästaren, trots att han förlorade sin titel till Kemon Pearson i november, berättade att han uppnådde en av sina största drömmar. Han hade arbetat för att ha ett eget gym, och 2023 fick han äntligen ett.

Detta år gav honom ytterligare ett gyllene tillfälle. Han fick chansen att träna med den legendariske Bodybuilding-tränaren Hany Rambod. Även känd som The Pro Creator, har han lyckats få totalt 24 titlar under sin regim, och det är det som har gjort honom till en av de bästa träningstränarna inom bodybuilding.

Shaun Clarida kom förbi för att prova Hany Rambods anläggningar

Hany Rambod tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto och delade en video där han sågs träna bodybuilding-ikonen Shaun Clarida. De sköts under ett exceptionellt intensivt ryggpass. Tränaren, som har format elitkroppsbyggares rutiner, förnyade sitt gym med ny utrustning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Hany Rambod (@hanyrambod)

Shaun Clarida fortsatte med att prova dem. Rambod tackade honom för att han kom förbi och skrev: “Tack @shaunclarida för att du tittade förbi för att kolla in min nya träningsanläggning och fick in en mördande FST-7 Back Workout.”

Clarida började med en uppsättning lat pull-downs på den nya maskinen och Rambod guidade honom. Hany Rambod stannade emellan för att lära Clarida ett litet trick för att posera och sedan gick de vidare till roddmaskinen. Videon var tillräckligt med bevis för att visa varför Hany Rambod är en av de bästa tränarna inom bodybuilding.

Hany Rambod: den regerande träningstränaren

Hany Rambod har tränat de senaste 20 åren och har lyckats få elitkroppsbyggare till sin bästa form. Det som gör honom bättre än resten är det faktum att han var en konkurrerande kroppsbyggare på 90-talet. Således använder han inte bara sin kunskap, utan också sin erfarenhet för att träna andra.

Rambod kunde lätt ha haft en längre karriär på scenen, men ödet hade något annat skrivit för honom. Han drabbades av en svår skada som hindrade honom från att tävla. Men hans passion för bodybuilding förblev oförändrad, varför han började träna andra. Och som de säger, resten är historia.

Vad är dina tankar om Hany Rambods resa? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs mer: Legendarisk kroppsbyggande tränare med 24 Mr. Olympia-titlar gav en gång en brutal verklighetskontroll till kroppsbyggare som alltid använder PED:er: “Skam på dig”

Inlägget 2X Olympia Champion Shaun Clarida Crushes Back Workout With ‘The Pro Creator’ dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär