Monday, December 4, 2023
HemTennis260 miljoner dollar värd Serena Williams, som undersöker affärsutsikter, delar med sig...

260 miljoner dollar värd Serena Williams, som undersöker affärsutsikter, delar med sig av sunda råd från 42-åriga syster – “De kan inte göra vad du kan göra”

Serena Williams, det legendariska tennisässen, delade nyligen sin 42-åriga äldre systers ekonomiska råd på Twitter. Hon krediterade sin syster, Venus Williams, för att hon gav henne det bästa rådet hon någonsin fått av någon. Fans har ofta sett de legendariska systrarna komplimangera varandra i olika intervjuer.

Serena och hennes syster Venus har slagit rekord och barriärer, på och utanför banan. De har vunnit sammanlagt 30 Grand Slam-titlar, 14 Grand Slam-titlar och tre olympiska dubbelguld. De legendariska systrarnas fascination för teknik är inget nytt. De två har stöttat flera nystartade företag och är dedikerade till att främja kvinnor inom tekniksektorn.

Serena Williams delar med sig av sitt “favoritråd” hon fick av sin syster

I en nyligen intervju på Trial Tech X-konferensen talade Serena till media och fans. Hon delade med sig av sin äldre syster, Venus Williams, råd som hon inte kunde avstå från. Det officiella Twitter-handtaget för konferensens sponsorer delade tweeta“@serenawilliams delar med sig av värdefulla råd hon fick av sin syster @venuswilliams.”

I ljudklippet som delas via tweeten bad Serena sina följare att inte låta andra sätta sina begränsningar på sig själva. Serena citerades som: “Jag tror att Venus nyligen gav mig mitt nya favoritråd. Det är som att när någon säger att du inte kan göra det, är det för att de inte kan göra vad du kan göra”

Serena implementerade Venus råd i både hennes tenniskarriär och utanför banan. 2017 finansierade och etablerade Serena det San Francisco-baserade riskkapitalföretaget Serena Ventures. Det fick 111 miljoner dollar i finansiering 2022.

.@serenawilliams delar med sig av värdefulla råd hon fått av sin syster @venuswilliams när det gäller att låta andra sätta sina begränsningar på dig. Tillåt det inte! #TTX2022 pic.twitter.com/F3LLmJYaYX

— MetLife (@MetLife) 1 december 2022

Hennes företag har 60 företag i sin portfölj, inklusive SendWave, MasterClass och Daily Harvest. Serena tillade vidare i intervjun, “..och låt inte dem lägga på dig det de inte kan göra. Jag tyckte bara att det var geni”

DYK DYPARE

Serena Williams, som är listad bland de rikaste självgjorda kvinnorna i Amerika av Forbes, rapporteras vara värd 260 miljoner dollar. Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren har mer än ett dussin företagssponsorer och hennes 94 miljoner dollar i karriärprispengar är mer än tillräckligt för att bygga upp sitt eget arv i affärsvärlden.

Venus och hennes entreprenörskap

Venus tog examen från Indiana University East med en kandidatexamen i företagsekonomi 2015, förutom en examen i modedesign och certifiering som inredare.

Venus använde sina kunskaper utanför domstolen 2002 när hon grundade V Starr Interiors, hennes inredningsbyrå. Williams och sex andra kvinnliga designers leder för närvarande verksamheten. Dessutom har hon också etablerat mycket framgångsrika satsningar inom andra sektorer som mode (EleVen av Venus Williams) och den kommande supermatindustrin (Happy Viking).

Låt oss veta vad du tycker om Venus råd i dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär