Sunday, February 25, 2024
HemTennis25 miljoner dollar värd amerikansk tennisstjärna kämpar med skor i en Nike-skräckshow...

25 miljoner dollar värd amerikansk tennisstjärna kämpar med skor i en Nike-skräckshow på Australian Open

Taylor Fritz har skapat vågor på grund av sin fantastiska prestation som ökade under 2023. Även om tennisstjärnan har vunnit turnéer och även hängt med i medias ögon, har han tjänat en uppenbar summa pengar tillsammans med berömmelse. Även om pengarna inte håller marken när det kommer till turspel.

Fritz har tagit sig upp till den tredje omgången av Australian Open. När den unge tennisstjärnan höll banan mot sin ungerska motståndare mötte han ett oväntat växelfel.

Taylor Fritz står inför en nedslående situation när hans Nike-skor inte klarar av striderna

I en överraskande händelseutveckling i Australian Open hamnade den amerikanska tennissensationen Taylor Fritz i en skokamp. Tennisstjärnan, som har byggt upp ett starkt värde på nästan 25 miljoner dollar, märkte ett brutet snörning i en av sina Nike-skor under sin tredje omgångsmatch mot Fábián Marozsán.

Taylor Fritz kämpar kraftigt med sina skor. Trasig spets och ett stort hål i ett. #AusOpen pic.twitter.com/iOrkp1EAX1

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) 19 januari 2024

Det som dock förvånade fansen var hans övertygande svar till domaren att hans skor var bra. När situationen tog en oväntad vändning klev hans tränare Michael Russell in för att erbjuda sina strumpor, och en annan lagmedlem överlämnade generöst extra skosnören.

Detta oväntade händelseförlopp chockade inte bara fansen utan kom också att bli en hit på varumärket såväl som för Fritz utrustningsunderhåll. Även om intensiva sporter är benägna att drabbas av sådana incidenter, visade sig hur hans lag hanterade problemet vara en fröjd för fansen.

Inlägget $25 miljoner värda amerikanska tennisstjärnan grapples with shoes in a Nike Horror Show på Australian Open dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär