Monday, December 4, 2023
HemNews24-åriga amerikanska stjärnan Frances Tiafoes stolta skryt när bror kommer med en...

24-åriga amerikanska stjärnan Frances Tiafoes stolta skryt när bror kommer med en kvick “Drake”-komplimang

Bror till Frances Tiafoe har kallat honom “Drake of DC”, och av goda skäl. För några timmar sedan lade Frances upp en bild tagen medan hon njöt av en Commanders-match med vänner och bror Asmiru.

Genom att svepa på rutschbanorna kan man enkelt lista ut hur stolt Frances är över att ha på sig en Washington Commanders-jacka. Inlägget har definitivt inte lämnat något utrymme för tvivel om vem Tiafoes favoritlag är i NFL.

Frances Tiafoe har säkert en favorit

Nyligen gick den populära amerikanska tennisstjärnan till Instagram för att dela några ögonblick med sina fans. Bilderna på honom med sin bror Asmiru Tiafoe när han njöt av en Commanders-match fick mycket kärlek från fansen.

I en kommentar till hans inlägg sa Frances bror Asmiru (Franklin) Tiafoe, “The @champagnepapi of DC”. @champagnepapi är Drakes Instagram-användar-ID. Så i grund och botten kallade Asmiru Frances för “Drake of DC”.

Frances älskade den här kommentaren från sin bror och svarade: “Bästa bildtext 2022”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Frances Tiafoe (@bigfoe1998)

Detta berodde på bilden med Joseph Maloney och den lilla video som Frances la upp. Joseph Maloney, chefen för offentliga angelägenheter för Washington Commanders, gav Frances en Commanders-jacka i gåva och hjälpte honom till och med ta på sig den. Frances har lagt ut en video på detta tillsammans med en bild på sig själv med Maloney på Instagram.

Både Frances och Washington Commanders fans har älskat denna gest och det finns flera kommentarer som ber Frances att inte tappa jackan. Trogen sin kärlek till befälhavarna har Frances också klickat på bilder där han böjer sin jacka.

Vad är det med Tiafoe?

Frances Tiafoe och Jack Sock slog Roger Federer och Rafael Nadal i Federers sista match vid US Open 2022. Frances har blivit ett mycket populärt namn i den internationella tenniskretsen sedan dess. Den 24-årige Tiafoe har samlat innerligt beröm för sig själv efter att han tog segern i Laver Cup 2022.

Frances har varit väldigt aktiv på sociala medier och hans fans älskar det. Nyligen lade han upp bilder på att semestra med sin flickvän Ayan Broomfield, som själv är en kanadensisk tennisspelare. Ser ut som världen nej. 19 tar lite ledigt och fansen verkar inte få nog av Frances sociala uppdateringar.

RELATED ARTICLES

Mest populär