Friday, December 8, 2023
HemNBA24-årig NFL-stjärna smickrad med Michael Jordan-jämförelse efter dominerande prestation mot Chicago-baserat lag

24-årig NFL-stjärna smickrad med Michael Jordan-jämförelse efter dominerande prestation mot Chicago-baserat lag

Mycket få idrottare har verkligen uppnått storhet. Vem som helst gör den listan, Michael Jordans namn kommer definitivt att finnas på den. Jordan har varit synonymt med storhet i över tre decennier nu. Ännu viktigare är att hans namn ofta används för att referera till någon som har uppnått stora saker.

Nyligen gavs en sådan komplimang till en ung 24-årig NFL-stjärna för hans prestation. Denna cornerback från New Orleans Saints spelade en avgörande roll i att besegra Chicago Bears. Detta ledde till att hans lagkamrat hedrade honom genom att sätta hans namn bredvid den utan tvekan största basketspelaren genom tiderna.

Michael Jordans aura kändes i Saints-spelet

Att ens bli nämnd i samma samtal som MJ är en dröm för många idrottare. Detta är inte begränsat till enbart basket, eftersom Jordan har överskridit sporten själv. Chicago Bulls-legenden har åstadkommit otroliga saker i NBA och har med tiden bara höjt ribban högre. Till och med under sin ceremoni för Presidential Medal of Freedom 2016 sa president Obama att MJ:s storhet kan mätas med det faktum att närhelst någon utmärker sig inom sitt arbetsfält, så kallas de deras världs Michael Jordan. Känslan ekar även idag.

Khalen Saunders, Saints defensiva tackling tillfrågades nyligen om hans tankar om den 24-årige Paulson Adebo. Saints vann sin senaste match mot Bears med 24-17 och Adebo var arkitekten bakom deras seger. Saunders hade inget annat än bra saker att säga om sina lagkamrater efter sin seger. Han sa, “Man det är som att titta på Michael Jordan där”. Dessutom sa Saunders att trots att han bara var 24 år gammal hade Adebo modet och färdigheterna att axla sitt lag. Enligt 27-åringen är han avsedd för storhet och går vidare härifrån.

Saints defensiva tackling sa att han skulle vilja se fler sådana prestationer när Adebo fortsätter att nå nya höjder.

Michael Jordans kärlek till andra sporter

Till en början hade Jordan inga planer på att göra en karriär inom basket. Faktum är att han hade blicken riktad mot baseboll och ville briljera med det. Även om han senare i karriären tog en paus från NBA för att spela baseboll, hade ödet andra saker i beredskap för honom. Utöver det är MJ också mycket intresserad av motorsport och han äger ett team i NASCAR också. Under en kort period i sitt liv var NFL också i planer, men han gjorde inget seriöst åtagande för det.

Vad skulle du betrakta som Michael Jordans största prestation? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär