Sunday, December 10, 2023
HemF1235 pund Arnold Schwarzenegger gav sig ut på "The same Journey" som...

235 pund Arnold Schwarzenegger gav sig ut på “The same Journey” som hjälpte F1 Titan Lewis Hamilton att låsa upp en annan dimension av fitness

Lewis Hamilton älskar underhållningsindustrin och har varit involverad i filmprojekt. Hamilton interagerar med flera Hollywood- och globala filmstjärnor och lanserade nyligen också sitt produktionsbolag. Även om det fanns en tid då Lewis slog sig ihop med två av Hollywoods mest kända namn.

För en dokumentärfilm slog Lewis Hamilton ihop med James Cameron och Arnold Schwarzenegger. Titanic-regissören kontaktade Hamilton för att han var en exekutiv producent och med i en film om växtbaserad kost.

Filmen med titeln “The Game Changers” innehöll också 7-faldiga Mr. Olympia Arnold Schwarzenegger. Detta var ett megasamarbete för Lewis och han nämnde detsamma efter att dokumentären släpptes 2018.

Hamilton blev “vegan” 2017 och har anammat en växtbaserad kost sedan dess. Arnold, som väger 235 kg, är också “vegan” men inte 100%, eftersom han har sagt att han äter kött ibland.

Enligt thesun.co.uk talade Hamilton om sitt samarbete med Arnold 2019. Han sa: “Det är riktigt coolt. jag träffade [Arnold] Schwarzenegger på en GP i Australien och jag är också ett stort fan av honom. Jag minns att jag tittade på hans träningsscheman.”

”Det var intressant att se olika människors perspektiv när man gjorde filmen. Jag hade åkt på samma resa som några och nått en annan nivå av fysisk kondition.”

Lewis citerade även tennisstjärnan Novak Djokovic som också är vegan och med i filmen. Han nämnde hur en växtbaserad kost är svår att hantera tidsmässigt, men det lönar sig.

DYK DYPARE

Sedan dess är den sjufaldige F1-mästaren hängiven att komma in i filmbranschen. Han startade sitt produktionsbolag som heter “Dawn Apollo Films.” Hamiltons företag har redan annonserat ett projekt baserat på F1.

Lewis Hamilton och hans underhållningsföretag

Lewis Hamilton kommer att samarbeta med Hollywoodstjärnan Brad Pitt för en långfilm om Formel 1. Det är Hamiltons produktionsbolag som producerar filmen.

Pitt deltog också i USA:s Grand Prix 2022 för att ha forskat om F1. Medan han var närvarande på COTA träffade han flera personer i hagen. Oscarsvinnaren träffade också flera teamchefer för att berätta om sin vision för F1-filmen.

Förutom Brad Pitt-samarbetet planerar Hamilton också att göra en långdokumentär om sin egen resa till F1. Den här dokumentärserien kan sändas 2023 eller början av 2024 under Dawn Apollo Films banderoll.

Hittills är det de två projekt som med största sannolikhet kommer att distribueras av Apple.

Det skulle vara fantastiskt att se Hamiltons resa till F1 på den stora skärmen. Men förutom detta, vad mer skulle du vilja att Lewis Hamilton skulle göra i filmbranschen?

RELATED ARTICLES

Mest populär