Tuesday, February 27, 2024
HemTennis21 månader efter att ha surrat King Richards framgångsberättelse får Will Smith...

21 månader efter att ha surrat King Richards framgångsberättelse får Will Smith en “helig” försäkran från sin fru

Serena Williams och Venus Williams pappa på skärmen, Will Smith, kanske kunde fixa sina äktenskapliga problem med sin fru efter den kontroversiella smällen vid den 94:e Oscarsgalan. I denna prisutställning vann Smith också Bästa skådespelare pris för rollen som Williams systers pappa i kung Richards. Han slog dock programledaren Chris Rock, som gjorde ett skämt med sin fru, Jada Pinkett Smiths rakade huvud på grund av håravfall. För att inte nämna, denna incident fångade mer rampljuset än att Will Smith stal mångas hjärtan som Serena Williams far i King Richards.

Amerikas favoritvideo idag

Medan hela samhället blev förbluffat av Smiths beteende, försvarade Serena Williams barndomstränare, Rick Macci, Smith. Han hänvisade till Smiths handlingar som mycket lik Serenas faktiska far Richard Williams. Nu tror Jada Pinkett Smith också att smällen räddade deras äktenskap!

Will Smiths fru minns smällscenen vid Oscarsgalan som räddade deras äktenskap

Det var bara Rick Macci som talade för Will Smith. Han noterade att han var helt förtjust i Richard Williams karaktär vid det evenemanget. Nu är Serena och Venus Williams faktiska far känd för att vara mycket beskyddande mot familjen. Så, Macci trodde att han skulle reagera på samma sätt som Will Smith gjorde.

Nu verkade Smiths fru ta en liknande väg när hon förklarade den smällen på ett positivt sätt. Jada Smith minns det nu som en räddare av deras nästan brutna äktenskap. Hon sa nyligen: “Jag var nästan inte ens med på Oscarsgalan det året, men jag är glad att jag gjorde det, jag kallar det den “heliga smällen” nu eftersom så många positiva saker kom efter det.”

Will Smith gjorde verkligen ett enastående jobb som far till tennisens legendariska systers biografi. Nu nästan 21 månader efter händelsen insåg folk på något sätt att Smith var för insatt i sin karaktär att han gjorde en sådan oväntad handling på prisutställningen.

Hur försvarade Rick Macci Richard Williams Will Smith på skärmen efter hans kontroversiella Oscar-beteende?

Serena och Venus Williams barndomstränare, Rick Macci, hade alltid stöd för Will Smith. Han är den som talar om att Will Smith levde som Richard Williams när han slog Chris Rock för hans kommentar om Jada Smith.

King Richard: What Happened to World No.1 Jennifer Capriati som inspirerade Venus Williams att spela juniorer

Macci kommenterade – “han en sak om Richard, han var en så pålitlig försvarare av sin familj. Nu hände allt detta under pandemin, så Will skulle gå hem och till och med prata med sina barn som Richard, han skulle fortfarande vara i kostym hemma. Så det här var en utdragen process, och jag tror verkligen att han under det ögonblicket, när han gick upp på scenen och hälsade på Chris Rock, trodde att han var Richard.”

Nu när Will Smiths fru också tror på kraften i smällen som en gest för att skydda familjen, känner hon att hon kanske inte kan lämna sin man trots att de bor separat. Därför har rollen som Richard Williams verkligen fungerat för Hollywoods store Will Smith i verkliga livet. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär