Saturday, January 28, 2023
HemBasketball21-åriga Anthony Edwards, som Michael Jordan sa att var bättre än honom,...

21-åriga Anthony Edwards, som Michael Jordan sa att var bättre än honom, gör ärligt inträde på $225 miljoner NBA All Star: “They Cooked Us…”

När han gick in i matchen mellan Minnesota Timberwolves och Portland Trail Blazers ikväll, sa Anthony Edwards: “Jag tror att vi kommer att göra ett bra jobb ikväll”. Ant byggde perspektiv från sina tidigare spel och hans tankar betonade hans önskan att hämnas deras nederlag i deras tidigare möte. Han berömde Blazers backplan och erkände att laget har två “riktigt bra guards”.

Damian Lillard och Anfernee Simons har varit på toppen av sitt spel. Duon har varit ryggraden i laget och Ant erkände, “De lagade oss förra gången”.

Myra på Portlands backplan:

“De har två riktigt bra vakter. Jag tror att vi kommer att göra ett bra jobb ikväll.
De lagade oss förra gången. Nåväl, damen
lagade oss, men han hade många frikast. Simons lagade mig helt klart. Så jag tror att jag kommer att vara mycket bättre ikväll.”

(@DaneMooreNBA) pic.twitter.com/m67snZMMg8

— NBACentral (@TheNBACentral) 12 december 2022

Ant fortsatte att säga att även om NBA All-Star Lillard på 225 miljoner dollar hade ett fantastiskt spel, var det främst för att han hade många frikast. Han berömde dock definitivt Simons för att han spelade bra. Edwards tror att han skulle vara bättre i kvällens match. Detta kan bero på hans mentala anteckningar om spelet och spelarna.

Anthony Edwards bevisar sin förmåga

Den 21-åriga gardet har allmänt ansetts vara Timberwolves “home-run hitter”. Även om det är en baseballanalogi, så är det sant för Anthony Edwards, eftersom han ofta kan ses hänge sig åt en skjuttur. En gång, inom 4 minuter i en match gjorde han 11 poäng.

Förra veckan tog han ansvar för sitt teams ledarskap. Ant sa att det verkligen var dags för honom att kliva upp till den positionen. Anthony Edwards pratade med The Athletic och erkände att han var dedikerad till att vara mer konsekvent och dominerande i varje match. Han sa också, “Jag tror att ju mer film jag tittar på, desto bättre blir jag med den”.

Om det inte var en stämpel för hans spel, så finns det en annan stor från GOTEN själv. Michael Jordan gjorde ett ärligt erkännande om Ant. Medan han pratade om Timberwolves-stjärnan sa han: “Du är starkare än jag. Du är mer atletisk än mig, du är större än mig”.

Håller du med om Jordaniens åsikter? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär